Dinamis industri

Apa sebabe karet kasebut ora bisa diobati nalika nggunakake karet silikon sing ngobati panas?

2021-01-11
Apa sebabe karet kasebut ora bisa diobati nalika nggunakake karet silikon sing ngobati panas?
Penyebab masalah: katalis ing lem iku beracun utawa kadaluwarsa; Suhu utawa wektu pangobatan sing ora cukup disebabake amarga ngobati ora lengkap. Penyebab masalah kasebut bisa uga: amarga ngukur kesalahan instrumen utawa faktor manungsa sing disebabake proporsi kesalahan lem; Gagal ana nalika produk ngluwihi utawa cedhak karo umur simpan;
Efisiensi suda; Gagal katalis ing produk utawa nyuda efisiensi amarga panyimpenan sing salah sajrone panyimpenan; Katalis bisa uga beracun ing lingkungan nalika digunakake, kayata fosfor, belerang, lan nitrogen

Senyawa organik, utawa kanthi gel silika sekaligus nggunakake poliuretan, resin epoksi, poliester tak jenuh, suhu ruangan kondensasi karet silikon tervulkanisasi lan produk liyane; Suhu utawa wektu pangobatan sing ora cukup disebabake amarga ngobati ora lengkap.