Dinamis industri

Cara mbusak lem AB sing padhet

2021-01-13

Piranti operasi: aseton, sikat untu, wastafel, lap, kertas toilet.

Langkah-langkah operasi:

1, lebokake jumlah banyu lan aseton sing pas ing washi, lan aduk kanthi becik;

2. Celupake sikat untu ing banyu aseton sing sithik lan wisuh papan sing dibutuhake lem AB kanggo dicopot;

3, rerumput terus-terusan sajrone 1 menit utawa luwih, nganggo gombal kanggo diusap;

4. Lebokake kertas jamban ing papan sing wis diresiki banjur garing.