Dinamis industri

Apa kaluwihan tempel konduktif termal sing digunakake ing peralatan ruangan?

2021-01-19
Tempel konduktif termal minangka bahan disipasi panas wis akeh digunakake, lapangan kalebu peralatan listrik, elektronik, otomotif, lan lapangan liyane, kanthi kinerja transfer panas sing apik banget, dadi produk sing ora bisa diganti. Konduktivitas termal sing dhuwur ora kaya adesif, kanthi adesif sawise digunakake, kinerja adhesi sing luwih apik.
Apa kaluwihan tempel konduktivitas termal?
1, tempel konduktif kanthi termal duwe akeh kaluwihan, digunakake ing peralatan listrik ora mung bisa muter konduktivitas termal, nanging produk sing apik uga duwe insulasi listrik lan resistensi dampak, peralatan listrik sajrone proses kejut uga bisa ngasilake efek panyerepan kejut sing apik.
2, konsistensi tempel konduktivitas termal moderat, kanthi kinerja konstruksi sing apik, apa konstruksi mesin utawa operasi manual yaiku konstruksi sing trep. Sawise nggunakake peralatan listrik resistensi suhu apik, suhu dhuwur ora sekring, suhu sithik ora bisa mari, mula tempel termal bisa digunakake kanthi akeh.
3, tempel termal ora ngemot keracunan lan volatil, ora ana pengaruh ing landasan lan alat sawise digunakake, lan alat kasebut ora bakal ngregeti hawa kanthi ngeculake volume ing suhu dhuwur nalika proses operasi.
Apa kaluwihan pasta termal sing digunakake ing peralatan ruangan?
1, tempel termal sing digunakake ing peralatan ruangan uga bisa ngilangi sinar UV lan kelembapan, ozon, bahan kimia ing stimulasi ala ing landasan, resistensi kimia luwih apik, bisa ngatasi macem-macem perubahan lingkungan sing abot.
2, tempel termal umume kasusun saka minyak silikon lan sawetara aditif kanthi sifat disipasi panas, bahan iki utamane digunakake kanggo konduktivitas termal ing peralatan listrik, ora bisa digunakake ing area peralatan listrik liyane, yen ora ana ing produksi.

Yen tempel termal kena suhu dhuwur nganti suwe utawa bisa digunakake ing suhu dhuwur, pamisahan minyak saka produk sing kurang bermutu bakal luwih serius, permukaan tempel bakal garing lan uga retak, lan irisan retak bakal dicampur kanthi hawa, mula kinerja termal minyak termal bakal dikurangi utawa malah ilang, mula nalika tuku tempel termal, pamisahan minyak uga dadi bahan pertimbangan.