Dinamis industri

Apa thixotropy saka perekat pot elektronik penting? Apa kudu tahan cuaca sing apik?

2021-01-20
Kanggo adhesif pot elektronik sing apik, mesthine kudu thixotropy sing apik. Iki minangka kinerja dhasar, kanthi thixotropy sing apik, bisa cepet disemprot utawa disemprot, tanpa wektu tundha wektu operasi. Sawise operasi cepet, warnane tetep padha lan kinerja tetep padha.
Apa thixotropy adhesif pot elektronik penting?
Perekat ora bisa tanpa thixotropy, yen ora bakal nyebabake properti panyegelan. Tututi cara sing bener kanggo ngrampungake pouring, ora bakal gampang kena pengaruh lingkungan njaba. Kanthi efektif nyegah kelembapan, bledug, lan udhara supaya ora bisa mlebu, lan ngalangi karat utawa bocor banyu. Sawise thixotropy ilang, bakal nyebabake serangkaian masalah lan ora bisa digunakake kanthi normal.
Apa tahan cuaca saka perekat pot elektronik?
Perekat pot elektronik berkualitas tinggi duwe resistensi cuaca sing apik banget, ora wedi adhem lan panas, ora wedi karo radiasi ultraviolet. Gampang digunakake ing njaba ruangan kanthi dawa, lan meh ora bakal mengaruhi kinerja.
Perekat pot elektronik uga kudu duwe kinerja apa?
Pengin tuku perekat kualitas apik kanthi performa luwih akeh, tinimbang luwih saka siji kinerja, ora kurang saka siji kinerja. Saliyane tahan cuaca lan thixotropy, perekat bermutu kudu nduweni sifat panyegelan sing apik banget, komponen elektronik sing dibungkus, udara, ora bakal kena pengaruh faktor liyane. Kajaba iku, rheologi ora bisa mlarat banget, sawise diwutahake, ora bisa mandhiri, bakal mengaruhi lapisan adesif, kanthi lancar ora bisa nindakake sifat liyane. Kanthi sifat leveling awak sing apik, ora perlu campur tangan manungsa kanggo ngrampungake kerja panyegelan kanthi cepet.

Yen sampeyan milih tuku perekat pot elektronik, sampeyan kudu ngerti prestise. Luwih becik nyoba sadurunge kanggo ndeleng apa kinerja sing bisa dituduhake sawise ngobati lan apa kabutuhan kasebut cocog.