Dinamis industri

Apa sing salah karo permukaan sing ora rata sawise ngobati perekat pot ireng?

2021-01-21
Lumahing adhesif pot ireng nuduhake film mengkilap sawise ngobati, amarga cairan proses injeksi, lan lumahing rata sawise nambani, nanging sawetara pangguna nemokake yen lumahing ora rata sawise konstruksi lan ngobati, apa sing kedadeyan ? Apa ana gandhengane karo kualitas?
Apa permukaan sing ora rata sawise ngobati perekat pot minangka masalah kualitas?
Viskositas perekat pot sing apik kurang, lan bisa dipasang ing pojokan landasan nalika pot. Yen viskositas perekat pot dhuwur, rasa ora rata bakal katon sawise ngobati.
Apa sebab kenapa permukaan sing ora rata sawise ngobati perekat pot ireng?
1, tuwung bahan aduk utawa bahan sisa sisa mixer, ora diresiki wektu wis mari reaksi, maneh karo injeksi lem menyang landasan, lumahing ora rata sawise ngobati, kinerja dikurangi.
2, kemurnian lem sing kurang, lem ing proses produksi dicampur karo macem-macem bahan, bisa ana gandhengane karo proses manufaktur, bisa uga ana gandhengane karo kualitas lem, saengga permukaan lem bakal katon ora rata sawise ngobati.
3ã € Cepet ngobati cepet banget. Perekat pot ireng nduweni ciri khas kanggo ngobati pemanasan, sawise injeksi lem durung sacara otomatis mili flat wis ngobati reaksi, mula bakal katon permukaan sing ora rata.
Cegahan.
Perekat potting ireng butuh 12 jam kanggo ngobati lingkungan suhu ruangan 25 derajat, wektu operasi 70 nganti 110 menit, yen plapisan siji-sijine adesif, wektu operasi bakal dicekak, kudu nambah kacepetan operasi, sampeyan bisa nimbang injeksi mesin.

Permukaan pangobatan adhesif potting ireng ora rata, umume ora bisa diatasi amarga operasi lan kualitas sing ora cocog, mula sadurunge konstruksi kudu dingerteni karo penguasaan proses operasi, kontrol kualitas lem sing ketat, supaya bisa nyingkiri kanthi efektif.