Dinamis industri

Apa ana kaunggulan adhesive pot elektronik? Apa sing kudu aku perhatian nalika nggunakake?

2021-01-25
Sawetara adhesif pot elektronik angel sawise diobati, lan sawetara produk alus. Ora bisa mung milih adesif sing luwih apik, miturut panggunaan kahanan kanggo milih produk sing angel utawa alus. Main iketan sing apik, mainake proteksi.
Apa ana macem-macem adesif pot elektronik?
Pilih adesif bermutu, kanthi adhesi sing apik, bisa langsung dipasang ing obyek ikatan; resistensi sing apik kanggo suhu dhuwur lan kurang, adaptasi karo suhu kerja iku kuwat, meh ora ana retak utawa peeling; tahan lembab lan banyu iku apik, saka pengaruh uap banyu, kanggo nambah panggunaan komponen.
Kajaba iku, perekat pot elektronik bisa nyebabake panas lan insulasi, bakal diisolasi saka bahan korosif, kanggo nolak getaran lan pengaruh eksternal, utamane awet.
Apa sing kudu aku perhatian nalika nggunakake perekat pot elektronik?
Sadurunge digunakake, perekat pot elektronik ana ing kahanan cair. Kanthi fluiditas sing apik, lumebu ing celah lan ngrampungake ngisi lan nutup. Nalika digunakake, miturut jumlah lem sing bakal dicampur, aja ngirit wektu lan lem campuran. Yen jumlah campuran wis gedhe banget, mula bakal nyuda wektu sing bisa digunakake lan bisa nyebabake sampah.
Sawise diwutahake, kudu dilebokake ing lingkungan sing aman lan resik kanggo ngobati, bebas saka kotoran lan kelembapan. Yen kena kotoran, busa udara bakal katon, sing bakal nyuda kualitas lapisan perekat lan nyegah supaya ora digunakake kanthi bener. Yen wis mari kabeh, bisa main macem-macem kinerja tanpa kuatir.

Ora preduli apa jenis perekat pot elektronik, sampeyan kudu nggatekake macem-macem prekara operasional. Tututi proses sing bener kanggo nyuda kemungkinan ana kemungkinan masalah. Sawise pot pot sing tepat, adesif bakal duwe kesempatan kanggo nuduhake macem-macem properti kanggo panggunaan jangka panjang.