Dinamis industri

Apa apik yen duwe adesif pot viskositas sing dhuwur? Apa prekara sing kudu dicathet ing konstruksi adesif viskositas sing dhuwur?

2021-01-27
Piranti listrik ing proses produksi ana panggunaan lem pot, lim pot ora mung nduweni kinerja ikatan, ana efek anti-karat anti banyu, tahan lembab, efek anti-korosi sing apik, uga nduweni sifat insulasi, proteksi listrik sing efektif peralatan nggunakake safety. Lem pot kalebu ing cairan kanthi cairan.
Pot viskositas lem ing pungkasan iku apik?
Viskositas perekat pot langsung mengaruhi kacepetan pot lan efek sawise pot. Viskositas perekat pot sing rada luwih dhuwur ing injeksi landasan nalika likuiditas kurang, yen suhu lingkungan konstruksi dhuwur, pinggiran bagean substrat durung ngrampungake pot lem, substrat ing ngarep lem duwe reaksi sing wis diobati, lem ora bisa ngrampungake kahanan ketebalan lem permukaan substrat, ngobati gampang katon fenomena sing dhuwur lan endhek, lan uga pinggiran bagean-bagean substrat ora bisa ngrampungake pot pot sing lengkap.
Potensi viskositas perekat dhuwur, sanajan konstruksi lingkungan suhu kurang, akeh kekurangan, sanajan suhu sithik bisa nambah wektu konstruksi, sawise ngobati viskositas cukup dhuwur, kinerja durung dijamin. Potensi viskositas perekat kudu didhasarake bahan produk, kinerja lan panggunaan lapangan, proses produksi, kanthi nambah viskositas lem kanthi luwih mbebayani tinimbang sing apik.
Kepiye cara ngontrol viskositas perekat pot?
Kontrol viskositas lem pot kudu dingerteni babagan kinerja produk kanggo tuku lem pot sing tepat, sadurunge tuku tes cilik, sawise macem-macem merek viskositas lem pot beda-beda, kinerja kasebut dijamin sadurunge tuku jumlah akeh.

Perekat pot viskositas sing luwih dhuwur anggere cocog digunakake ing lapangan ora bakal kakehan pengaruh, tahap konstruksi kanggo nimbang pertimbangan konstruksi, ngerteni babagan lem lan wektu reaksi, kontrol wektu operasi sing cukup, supaya konstruksi bisa rampung muter kinerja adesif pot.