Dinamis industri

Apa aku isih bisa nggunakake tempel panas sawise tanggal kadaluwarsa? Apa ana pengaruh konduktivitas termal?

2021-01-28
Pangguna sing melu ing industri produksi listrik kudu ngerti tempel termal, tempel termal nduweni pengaruh penting ing industri manufaktur listrik, peralatan listrik tanpa nggunakake tempel termal, panggunaan wektu sing suwe gampang dibakar. Piranti listrik apa wae sing butuh disipasi panas bisa nggunakake tempel termal, pirang-pirang pangguna sing tuku kanthi jumlah akeh, apa aku takon yen tempel termal sing kadaluwarsa isih bisa digunakake?
Apa aku isih bisa nggunakake tempel termal sawise tanggal kadaluwarsa?
Tempel konduktif termal minangka bahan kimia, lan sadurunge metu saka pabrik, bakal nuduhake tanggal produksi, cara operasi, lan pancegahan panyimpenan. Umur rak penting banget, sanajan tempel termal ditutup lan ora dibukak, minyak silikon ing tempel tetep bakal nguap, nanging ora kabeh tempel termal ora bisa digunakake sawise umur simpan.
Apa ana pengaruh ing konduktivitas termal nalika nggunakake pelumas termal sing kadaluwarsa?
Sawise tempel konduktif termal kadaluwarsa, ora disaranake digunakake kanthi jumlah akeh, utamane tempel konduktif termal sing kurang apik, yen durung kadaluwarsa, pamisahan minyak bakal serius sawise ditrapake ing landasan, lan ing proses panyimpenan , sanajan ora dibukak, pamisahan minyak bakal kedadeyan, ing kasus iki, yen ditrapake ing landasan maneh, mung bakal nambah pemisahan minyak, lan malah nyebabake sirkuit cendhak kawat.
Umur tempur konduktif termal cukup dawa, umume, 3 taun, amarga mung bisa digunakake ing tengah awak lan radiator pemanas listrik, lan panggunaan sepisan sithik banget, mula disaranake tuku macem-macem kemasan produk spesifikasi, miturut jumlah panggunaan kanggo milih.

Pijet termal minangka pelumas termal sing apik, sanajan produk merek sing digunakake nalika nggunakake panggung bakal katon rembesan minyak silikon, kanggo nyegah sirkuit cendhak, coba ora digunakake ing relay sajrone acara kontak kosong.