Dinamis industri

Apa resistensi suhu segel suhu dhuwur? Kepiye babagan aspek kinerja liyane?

2021-02-27
Perekat sing digunakake ing lapangan industri ora padha karo produk umum lan kudu nolak suhu sing dhuwur lan sithik lan nindakake adhesi sing luwih apik. Kanggo nggayuh tujuan kasebut, bahan-bahan kasebut kudu digawe saka bahan khusus kanggo menehi katrampilan luwih akeh. Kaya segel tahan suhu tinggi, duwe sifat lan kaluwihan sing signifikan.
Kepiye tahan suhu segel suhu dhuwur?
Saiki resistensi suhu paling dhuwur saka sealant suhu tinggi ing pasar tekan sewu telung atus derajat, sing cocog digunakake ing lingkungan suhu dhuwur. Yen ora ana kebutuhan khusus, sampeyan bisa milih perekat biasa, sing bisa tahan suhu 180 nganti 200 derajat.
Apa sifat liyane kanggo sealant suhu tinggi?
Sawise riset terus-terusan, rasio segel suhu tinggi luwih ilmiah. Digawe nganggo peralatan canggih lan teknologi, sing nduweni sifat perekat sing apik. Sanajan digunakake kanggo obligasi bahan logam, ora bakal karat lan bisa digunakake kanthi normal ing kahanan suhu dhuwur tanpa ana masalah.
Ing proses panggunaan, diwutahake kanthi cara sing bener kanggo mbentuk lapisan perekat protèktif, lan panyegelan lan tahan panas iku apik banget. Sanalika, bisa tahan kejut lan geter eksternal, lan ora bakal gampang mengaruhi komponen komponen normal.

Kajaba iku, sealant tahan suhu dhuwur uga nduweni sifat isolasi sing apik, sifat tahan api, lan konduktivitas termal. Sawise sukses ngobati, nuduhake luwih akeh kinerja, mula aja bebas nggunakake.