Dinamis industri

Peralatan pot pot silikon pot apa faktor sing bakal nyebabake lem ora normal

2021-02-24
Lem pot silikon nggunakake peralatan wis ningkatake efisiensi produksi, nanging yen ana masalah sing nyebabake kelainan obat lem, tingkat sing ala uga gedhe banget, mula nalika nggunakake peralatan kasebut, sampeyan luwih dhisik kudu ngerti faktor apa sing bisa nyebabake lem ora normal ing peralatan. potting, coba kerja luwih dhisik kanggo mriksa pencegahan iku penting, ing ngisor iki kita nuduhake rong kasus lapangan, rong aspek kanggo nggambarake.
1, Tekanan udara
Rasio lem pot silikon umume ditrapake kanthi rasio bobot, nalika nggunakake peralatan, nangkep kontrol tekanan udara lan jumlah lem penting banget, kita nggunakake kasus lapangan, pangguna ngeculake komponen AB menyang silinder A lan B silinder, loro-lorone pangaturan tekanan padha, yaiku 0,4MPa, asil saka campuran lem ora bisa mari, sawise bobote komponen 10 detik A lan komponen B saka jumlah lem, asile A yaiku 42g, B 28g, rasio bobot yaiku 1: 1, sawise sawetara penyesuaian tekanan silinder A mudhun dadi 0.18MPa, jumlah lem disetel dadi 28g, mula pangguna ora ngerti viskositas lan kerapatan lem, sampeyan bisa nggunakake 10S wektu kanggo nyetel jumlah lem sing konsisten A, B rong tekanan silinder material, ora bakal ana lem sing ora normal.
2, Campuran lim
Fenomena lapisan lem pot silikon sadurunge digunakake bakal nyebabake viskositas dhuwur lapisan ngisor lan viskositas lapisan ndhuwur, yen sisih ndhuwur lan ngisor ora diaduk kanthi rata, ora bisa njamin stabilitas bobot lem sing padha kanggo kaloro komponen. Pangguna dijaluk njupuk komponen lem A lan B saka tutuk lem 10S kanggo bobote, bobote telu, asile telung rasio bobot awak ora padha, lan bedane gedhe, nanging uga ora 1: 1 sing dibutuhake, rasio lem luwih semrawut, saengga ana obat ngobati, ora ngobati parsial, fenomena sing ora bisa ngobati kabeh, mula komponen AB kudu diaduk sadurunge digunakake, nyampur manual, saliyane aduk sirkular , Mula komponen AB kudu dicampur sadurunge digunakake.

Lem pot silikon saliyane keracunan polusi sing disebabake amarga ora ngobati, umume kanggo rasio ora normal, nyebabake rasio ora normal, nuduhake yen rong komponen lem ora normal, saka jumlah lem dikontrol tekanan udara, stabilitas lem ditemtokake manawa komponen lem dicampur kanthi seragam, mula panggunaan pot pot alat silikon pot pot ora bisa diobati bisa ditemokake dening rong aspek ing ndhuwur.