Dinamis industri

Apa faktor sing ngobati adhesif pot silikon sing ora normal?

2021-02-24
Perekat pot silikon kanthi efektif bisa nglindhungi produk peralatan elektronik, anti banyu, tahan lembab, tahan debu, insulasi, konduktivitas termal, pencegahan korosi, lan fungsi liyane. Obat perekat silikon potting kanthi rong cara: ngobati suhu ruangan lan ngobati panas. Yen fenomena adhesive pot silikon ora bisa diatasi, apa faktor sing bakal nyebabake?
1. Masalah proporsi
Faktor manungsa utawa kesalahan alat pangukuran sing nyebabake proporsi lem sing salah, luwih akeh komponen komponen A lan proporsi komponen B yaiku babagan kebutuhan sing luwih gedhe kanggo tliti akurasi ngukur lan akurasi skala elektronik, kayata A: B = 10: 1 produk, bobot kontrol komponen B kudu luwih akurat.
2, suhu ngobati
Nyuda suhu nyuda uga faktor sing nyebabake nyepetake kelambatan adhesif potting silikon, sing luwih akeh pengaruh yaiku nalika panrimo utawa proses sabanjure, utamane kanggo pangguna sing ora duwe kahanan panas kudu nindakake tugas kanthi becik kanggo ngindhari mangsa salju. adhem nyebabake ngobati alon-alon, mbayar wektu kuitansi sing apik utawa ngontrol wektu kanggo nindakake proses sabanjure.
3, Keracunan

Sawetara faktor nggawe keracunan katalis nalika nggunakake lingkungan, kayata senyawa organik sing ngemot fosfor, belerang, nitrogen, utawa panggunaan poliuretan, resin epoksi, poliester tak jenuh, karet silikon vulkanisasi suhu ruangan tipe kondensasi, lan produk liyane sekaligus tambahan silikon, bakal nyebabake nyuda katalitik, ing kasus serius, gagal langsung, ora bisa diobati isih cair, mula pilih nggunakake produk perekat pot silikon luwih dhisik kabeh produke ora bisa ngemot komponen materi ing ndhuwur.