Dinamis industri

Apa kaluwihan saka adhesive pot silikon, mula ora ana gunane yen digunakake akeh

2021-02-25
Perekat pot silikon minangka jinis adesif pot, yen diklasifikasikake kanthi tliti bisa dipérang dadi pirang-pirang, saben adesif pot silikon digunakake ing lapangan kanggo main kinerja masing-masing, kanthi "misi" sing penting. Perekat pot silikon digunakake ing macem-macem lapangan, nanging kaluwihan kasebut ora bisa diabaikan, kaluwihan tartamtu kaya ing ngisor iki.
1, Perekat pot silikon ing pambangunan bentuk substrat ora diwatesi, lan bisa uga digunakake ing macem-macem papan sirkuit sing beda, uga bisa digunakake ing macem-macem garis ing garis kompleks, bisa muter kinerja protèktif , ing proses konstruksi bisa dipotong kanthi lengkap, sanajan lokasi cilik ora bakal dilalekake.
2, Perekat pot silikon saliyane kinerja pot sing apik, sawise ngobati ana isolasi listrik, kanggo nyegah peralatan listrik nalika nggunakake proses fenomena listrik, bisa uga dadi luwih akeh proteksi komponen listrik.
3ã € Perekat pot silikon organik uga bisa muter kinerja ozon lan UV sawise ngobati, ing macem-macem lingkungan bisa digunakake kanthi normal, resistensi jangka panjang perekat warna-warni kanggo invasi UV, bakal ana warna-warna, nanging ora mengaruhi panggunaan kinerja ora bakal ana pangowahan.
4ã € Perekat pot silikon organik ora mung nduweni kinerja panyegelan sing apik sawise ngobati, nanging uga ana pembongkaran, kegagalan listrik, sampeyan bisa kanthi gampang mbubarake gel kanthi alat, ngganti komponen anyar, ngisi lem anyar bisa njamin normal panggunaan peralatan listrik.
5, Perekat pot silikon saliyane kanggo macem-macem kinerja sing apik banget, panggunaan tahap keamanan, ora ana volatil sing digawe, ora ana efek sing ala ing awak manungsa, peralatan listrik.

Perekat pot silikon minangka jinis pot adesif, macem-macem merek sing rame ing pasar, pangguna uga ora nganggep kinerja, faktor lingkungan, nanging uga kudu nimbang biayane, umume, tuku akeh bisa ngrasakake diskon diskon.