Dinamis industri

Apa sing kedadeyan nalika segel gagal nyegel? Analisis sebab umum

2021-02-27
Sealant minangka jinis lem sing bisa ngowahi bentuk miturut bentuk permukaan panyegelan, lem iki kenthel banget, ora gampang mili, kinerja ikatan sing apik sawise ngobati, bahan baku utamane yaiku bahan aspal, karet alami, lan banjur nambah sawetara plasticizer, agen tamba, akselerator, lsp. Bisa digunakake ing instrumen elektronik lan duwe kinerja anti banyu sing apik sawise ngobati.
Apa kinerja panyegelan segel?
Gumantung saka jinis segel, segel siji komponen lan segel loro komponen bisa digunakake ing instrumen elektronik presisi. Sealer apa wae sing digunakake, anti banyu, tahan lembab, insulasi, lan ngisolasi zat eksternal sawise ngobati.
Apa sing kedadeyan nalika segel ora bisa ditindakake?
Gagal kinerja segel segel dipérang dadi macem-macem kahanan kayata patah segel, viskositas segel kurang, munculé degumming, kemampuan anti-penuaan sing kurang umur simpan sing cendhak, lan faktor liya. Faktor sing beda nyebabake kegagalan kinerja segel kanthi macem-macem kahanan, penyebab umum yaiku kualitas proses sealant lan proses operasi.
Kualitas segel sing kurang langsung nyebabake penyembuhan segel, patahan gel, utawa uga degumming lan fénoména liyane, nyebabake banyu, kelembapan menyang landasan, nyebabake panggunaan peralatan listrik.
Yen permukaan substrat ora resik, sawise ngeculake segel, kinerja ikatan bakal langsung dikurangi, lan kinerja tahan banyu sing kurang lan nyuda umur layanan umume.

Sealant minangka adesif umum ing babagan produksi listrik, pangguna nalika tuku produk sing wajar miturut lapangan panggunaan, utamane produk rong komponen kudu digunakake sawise proporsi perekat, saengga sawise ngobati kanthi efektif bisa nglindhungi kinerja