Dinamis industri

Apa bisa nambah proporsi pengeras ing senyawa pot rong komponen? Apa kekurangane?

2021-03-01
Adhesive potting rong komponen kalebu agen A lan agen B. Kalorone kudu dicampur karo pandhuan sadurunge substrat bisa dipotong. Apa ana faktor sing ala?
Apa sampeyan bisa ngganti proporsi agen penyembuhan ing senyawa pot?
Yen perlu, proporsi agen penyembuhan bisa diganti. Contone, ing musim salju, proporsi agen penyembuhan bisa ditambah kanggo nyepetake proses ngobati. Ing mangsa panas, suhu luwih dhuwur, reaksi campuran lem kedadeyan luwih cepet, supaya entuk wektu operasi luwih akeh, cocog kanggo nyuda proporsi agen obat kanggo nambah wektu operasi, wektu nambani.
Nanging, proporsi agen pangobatan ora kudu kakehan diganti, yen lem sing diobati gampang ngalami macem-macem masalah.
Pot pot sawise ngganti proporsi agen obat apa faktor sing ora dikarepake?
1, Gelembung katon gampang. Agen penyembuhan nambah lem sing luwih kenthel, uga lem kenthel ing proses penyembuhan ora kondusif kanggo defoaming otomatis, gampang ngasilake gelembung sawise ngobati.
2, Nguwatake kekuwatan. Pot pot sawise owah-owahan gedhe banget ing proporsi agen pangobatan, sanajan bisa diobati kanthi cepet, gampang nyebabake macem-macem masalah lem, kayata ngobati kekuatan minangka masalah umum, kinerja lem ora bisa dijamin.
3, Ora bisa mari kabeh. Ing suhu sing sithik, yen kandungan agen pangobatan kurang, ora bakal bisa ngrampungake kanthi lengkap, pangobatan sing dawa banget uga bakal nyebabake macem-macem masalah, kayata gel sing gampang pecah ing proses panggunaan.
4, Tingkat tarik ing ngisor iki. Rasio campuran lem pot diganti banget, agen pangobatan nambah utawa nyuda kanthi akeh, lan sawise ngobati, uga gampang nyebabake tingkat lem elongasi sing kurang, lan malah gampang patah.

Loro-lorone komponen pot adesif nggunakake salah sawijining komponen ora bakal duwe pengaruh, loro campuran kanggo muter kinerja. Sadurunge nyampur lem, sampeyan kudu nyampur bahan baku kanthi merata, banjur lebokake agen A menyang agen B banjur dicampur maneh kanggo nyegah lem saka udan bahan baku ing lem ora bisa dicampur kanthi lengkap, kedadeyane ngobati lapisan , ngobati lapisan saka kinerja lem ora stabil, aman digunakake.