Dinamis industri

Silikon konduktif termal sing digunakake ing endi? Napa aku kudu nggunakake adesif iki?

2021-03-01
Pelumas termal led digunakake ing produksi lan panggunaan lampu LED supaya bisa nambah umure. Utamane kanggo lampu LED sing kudu disinari ruangan luwih saka sepuluh jam, dibutuhake pelumas termal sing dipimpin kanthi kualitas apik supaya ora nyebabake urip lampu kasebut.
Napa aku kudu nggunakake pelumas termal sing dipimpin?
Umume masalah lampu LED amarga ana masalah disipasi panas, nyebabake manik-manik lampu mati. Efek dissipation panas gegandhengan banget karo material sink panas. Kanggo nyuda biaya lan sekaligus njamin efek disipasi panas, akeh pangguna sing milih pelumas silikon konduktif termal sing dipimpin. Perekat iki minangka medium disipasi panas sing apik banget, sing bisa nyuda suhu kerja kanthi efektif lan nambah konduktivitas termal.
Apa pompa silikon konduktif termal dadi pilihan sing tepat?
Iki minangka produk kanthi resistensi termal sing kurang lan konduktivitas termal sing dhuwur lan bisa digunakake ing lingkungan suhu dhuwur lan sithik. Iki tahan banget kanggo insulasi banyu, pelapukan, lan listrik, sing ndadekake stabil lan terkenal. Nduweni viskositas sing sithik banget lan ora bakal garing utawa kuwat ing suhu saka -50 nganti 240 derajat, lan ora bakal gampang ngrusak logam.
Iki minangka kinerja pelumas termal sing dipimpin kanthi kualitas dhuwur, sing bisa gampang mbantu pangguna kanggo ngrampungake masalah disipasi panas.

Ana sawetara prabédan ing antarane macem-macem merk termal pelumas termal, mula dianjurake supaya pangguna tliti. Pilih produk kanthi kualitas lan kinerja sing luwih apik, lan aplikasi nganggo cara sing bener supaya luwih terkenal. Yen sampeyan pengin nggunakake kanthi jumlah akeh, sampeyan bisa nyoba kanthi skala cilik. Priksa manawa efek disipasi panas sing dikarepake wis entuk, lan tarik teknik aplikasi sing masuk akal. Minimalake sampah adesif, ngirit biaya lan entuk disipasi panas sing luwih apik.