Dinamis industri

Apa viskositas segel komponen siji penting? Napa viskositas dhuwur populer?

2021-03-03
Sealants minangka komponen siji lan loro komponen, kalorone produk beda karo panggunaan utawa karakteristik perekat, segel komponen siji bisa langsung dibangun menyang landasan, sawetara merek luwih kenthel, sawetara merek luwih encer, viskositas saka adesif beda lan ana bedane utama ing kualitas.
Apa viskositas segel komponen siji penting?
Ya bener. Viskositas segel siji komponen minangka kriteria kanggo mbedakake kualitas. Perekat viskositas sing dhuwur duwe konten agen obat sing dhuwur, sing bakal njamin wektu tamba cepet lan tamba. Perekat viskositas sing sithik kanthi isi agen tamba kurang gampang kanggo ngobati lan ora aman digunakake.
Napa segel komponen siji-viskositas luwih populer?
Segel komponen siji viskositas ngilangi negara tempel, negara iki ora gampang mili, gampang obligasi, tetep, sajrone proses ngobati ora gampang nyebabake pamindhahan substrat. Segel komponen siji viskositas sing ala bakal mili sawise diperes, lem luwih encer, angel mbenakake landasan, ing proses ngobati gampang mili disebabake polusi substrat, sing nyebabake konsekuensi sing ala.
Ora kabeh sealant siji-komponen viskositas sing populer. Saliyane gampang digarap, segel viskositas sing dhuwur kudu ramah lingkungan, insulasi lan ora ana efek sing ala ing logam, plastik, utawa awak manungsa.

Ana macem-macem jinis sealant, produk komponen siji biasane digunakake kanggo ikatan lan mbenakake landasan, nanging uga bisa digunakake kanggo omah listrik, ikatan lampu otomotif. Yen kesenjangan ing landasan gedhe, mula ora dianjurake kanggo nggunakake lan produk liyane bisa dianggep. Sealant komponen loro luwih cocog kanggo komponen listrik utawa landasan listrik kanthi sakabehe lan cocog digunakake ing landasan kanthi permukaan panyegelan gedhe.