Warta perusahaan

Apa fitur khas saka adhesif pot elektronik? Apa level iketan mudhun ing musim salju?

2021-03-08

Nalika mlebu ing musim salju, akeh industri mandheg sawise ngenteni wiwit musim semi maneh. Sawetara industri, utamane, kurang cocog karo panggunaan produk tambahan amarga suhune kurang ing musim salju. Ing adhesif pot elektronik, ora nggatekake suhu aplikasi bakal mengaruhi efek umum.

Apa fitur khas saka adhesif pot elektronik?

Perekat iki nduweni kekuatan perekat sing dhuwur lan cocog kanggo aplikasi industri. Ikatan kekuatan dhuwur kanthi akeh bahan, ngindhari kesenjangan sing bisa mengaruhi efek ikatan.

Tingkat nyusut kurang sawise nambani. Perekat pot elektronik minangka produk sing ditindakake sawise ngobati. Volume ora bakal owah sadurunge lan sawise ngobati, mula sampeyan ora prelu kuwatir yen angka shrinkage bakal gedhe banget lan mengaruhi konstruksi.

Ketahanan kimia sing apik, bisa nolak serangan kimia. Malah ing lingkungan sing diubengi bahan kimia, bisa njaga kinerjane tetep ora owah lan digunakake kanthi normal.

Properti isolasi listrik sing apik. Panggunaan bahan insulasi menehi sifat isolasi adhesif pot elektronik lan kinerja listrik sing apik, nyuda resiko panggunaan.

Apa kekuatan ikatan mudhun ing musim salju?

Suhu mudhun ing musim salju, sing bisa nyebabake lapisan adhesif dadi rapuh lan hard, nyuda kekuwatan adesif. Iki bisa menehi pengaruh langsung marang kekuwatan perekat yen ora ditangani kanthi bener. Kanggo nggunakake kanthi kapercayan, luwih becik dipanaskan sadurunge. Uga atur formulasi adesif supaya bisa digunakake kanthi normal ing suhu sithik.

Merek lan kualitas adhesive pot elektronik sing beda-beda duwe kinerja sing beda ing musim salju. Disaranake sampeyan milih produk sing luwih cocog miturut lingkungan lan suhu panggunaan tartamtu. Yen resistensi suhu rendah sing apik, bisa ditrapake ing lingkungan suhu paling sithik tanpa nundha proses kasebut.