Dinamis industri

Apa ana regane nggunakake senyawa pot? Faktor apa sing kudu dipikirake?

2021-03-09

Wis dingerteni manawa pot adesif duwe macem-macem panggunaan lan umume digunakake ing industri sing gegandhengan karo elektronik lan listrik. Gumantung karo kabutuhan nyata industri sing beda-beda, macem-macem jinis adesif wis digawe, dadi luwih terkenal. Analisis sing tliti nuduhake manawa akeh faktor sing mengaruhi nilai pot adhesives, dadi aku kepengin ngerti apa sampeyan ngerti?

Pengaruh kualitas

Kanggo macem-macem merek adhesive pot, kualitas iku kabeh penting. Sawise kualitas adesif durung memenuhi syarat, bisa uga ora bisa nggayuh macem-macem kinerja, saengga panggunaan nilai suda banget, utawa malah ilang nilai.

Kena pengaruh karo proses operasi

Nalika nggunakake adhesive pot, proses operasi ora bisa diabaikan. Yen kualitas perekat wis dijamin, sampeyan kudu ngetutake proses sing bener kanggo mbukak. Ora ana kelainan, supaya ora nyebabake obat normal. Utamane, nalika dispensasi lan campuran adesif, kudu ngetutake syarat kasebut kanthi ketat. Yen sampeyan kudu nyetel rumus, sampeyan kudu menehi katrangan marang pabrikan babagan kabutuhan sejati lan nggawe adesif, ora nyetel tanpa idin.

Pengaruh saka industri panggunaan

Macem-macem jinis perekat digunakake ing macem-macem wilayah. Iki mbutuhake pangguna kanggo ngerti sadurunge apa sing digunakake kanggo pot komponen listrik utawa pot circuit board. Jinis-jinis adesif beda-beda bisa dicopot lan bisa dirawat sawise diobati lan kudu dipilih kanthi tliti.