Témpél Thermal Bekalan
  • Air ProTémpél Thermal Bekalan

Témpél Thermal Bekalan

Fitur & Keuntungan Bahan Bekalan Tenaga Bekas nyedhiyakake tempel termal minangka medium transfer panas komponen elektronik lan pemasangan lampu, nggunakake kanggo nyuda suhu operasi unsur pemanasan.REACH, sertifikasi ROHSProduksi termalTembungan sing apikHasilitas suhu

Model:TS1002

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Fitur & Mupangat Titik Thermal Bekalan Daya

Temp termal minangka medium heattransfer komponen elektronik lan pemasangan lampu, digunakake kanggo nyuda suhu unsur pemanasan.

â— REACH, sertifikasi ROHS

â— Konduktivitas termal sing dhuwur

â— Ketahanan suhu sing apik

 


Aplikasi saka tempa termal Bekalan Tenaga

â— Déwan lampu

â— Peralatan Telecom

â— Elektronik konsumen

â— Bekalan tenaga

â— Komponen tenaga kanggo transportasi


Katrangan Pasokan Thermal Paste

Thermalgrease minangka jinis senyawa paste organik. Produk iki nduweni konduktivitas alus lan sifat dielektrik, resistensi cuaca, resistensi polusi, properti anti-ultraviolet lan properti penebat kelembapan. Produk iki bisa digunakake kanggo lapisan termal saka peralatan listrik lan produk elektronik sing gampang digunakake.

Informasi ngemas

1. Tabung Hardplastic 1KG

4kali / karton

2. Tiub hardplastic 2600ml

4 tabung / karton

Panyimpen lan Kesalahan

Suhu ruangan storedin, lan ora kelangan, ventilasi, garing.

Shelflife:12 wulan

 

 


Properties Khas Bekalan Bekalan Tenaga

Item

Indeks

Katon

Putih

Spesifikatif (g / cm3)

2.0

Kelikatan (cP)

80000

Wektu ngobati lengkap 25â ƒ (H)

24

Thixotropy

1.6

Thermalresistance kanthi 40 psi (â "ƒ-cm2 / Wï¼ ‰

0.09

Temperaturerange (â ƒ)

-45 â „ƒ ~ 200 â„ ƒ

Komponen molah malih150â "ƒ / 4Hï¼ ‰

0,02%

Volumeresistivitas (Î © .cm3) â ‰ ¥

1,3 × 1013

Dielektrik dawa (KV / mm) â ‰ ¥

1.89

Konduktivitas termal (/W/m.K)

1,5

Dielectricconstant @ 1 kHz

14.0


 


Kepiye Cara Kita Mbantu Sampeyan Dina iki

Rampungake babagan kinerja, desain, lan manufaktur sampeyan. Ayo kita nggunakake bahan adhedhasar, katrampilan, kawruh babagan aplikasi, lan prosesi kanggo ngrampungake.

 

Nggawe babagan produk, bukak:

www.sztensan.com

 


Panas Tags: Pasokan Thermal Pasokan Tenaga, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Selaras, ing saham, Murah, Diskon, rega murah, Harga, dhaptar rega, Sebut Harga, Paling Anyar, berkualitas tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.