Produk

Produsen lan pemasok China {Shenzhen Tensan CO., LTD. Produk kita kabeh digawe ing China, rega murah lan stok, lan bisa disesuaikan. Grosir lan tuku Produk kanthi kualitas, paling anyar lan diskon saiki, kita bakal menehi sampeyan dhaptar rega lan kutipan sing murah!
View as  
 
  • Fitur & Mupangat Tensan SMT lem abang minangka siji-komponen epoxy adhesive, ngobati suhu dhuwur. Iki dirancang kanggo komponen SMD ing ikatan papan sirkuit cetak. 4109A cocog kanggo Dispensing mesin penempatan SMT kecepatan tinggi lan pencetakan stensil. Kakuatan adesif sing dhuwur sawise ngobati .REACH, ROHS, bersertifikat Keunggulan thixotropyKuwat perekat sing apik sawise ngobati Gampang dicampur lan digunakake

  • Fitur & Mupangat Tensan SMT lem abang minangka siji-komponen epoxy adhesive, ngobati suhu dhuwur. Iki dirancang kanggo komponen SMD ing ikatan papan sirkuit cetak. 4109A cocog kanggo Dispensing mesin penempatan SMT kecepatan tinggi lan pencetakan stensil. Kakuatan adesif sing dhuwur sawise ngobati .REACH, ROHS, bersertifikat Keunggulan thixotropyKuwat perekat sing apik sawise ngobati Gampang dicampur lan digunakake

  • Fitur & Mupangat Tensan SMT lem abang minangka siji-komponen epoxy adhesive, ngobati suhu dhuwur. Iki dirancang kanggo komponen SMD ing ikatan papan sirkuit cetak. 4109A cocog kanggo Dispensing mesin penempatan SMT kecepatan tinggi lan pencetakan stensil. Kakuatan adesif sing dhuwur sawise ngobati .REACH, ROHS, bersertifikat Keunggulan thixotropyKuwat perekat sing apik sawise ngobati Gampang dicampur lan digunakake

  • Fitur & Keuntungan Tensan Great Buy Red Glue minangka salah siji komponen epoxy adhesive, ngobati suhu dhuwur. Iki dirancang kanggo komponen SMD ing ikatan papan sirkuit cetak. 4109A cocog kanggo Dispensing mesin penempatan SMT kecepatan tinggi lan pencetakan stensil. Kakuatan adesif sing dhuwur sawise ngobati .REACH, ROHS, bersertifikat Keunggulan thixotropyKuwat perekat sing apik sawise ngobati Gampang dicampur lan digunakake

  • Fitur & Keuntungan Tensan Gampang Digunakake SMT Red Glue minangka salah siji komponen epoxy adhesive, ngobati suhu dhuwur. Iki dirancang kanggo komponen SMD ing ikatan papan sirkuit cetak. 4109A cocog kanggo Dispensing mesin penempatan SMT kecepatan tinggi lan pencetakan stensil. Kakuatan adesif sing dhuwur sawise ngobati .REACH, ROHS, bersertifikat Keunggulan thixotropyKuwat perekat sing apik sawise ngobati Gampang dicampur lan digunakake

  • Fitur & Mupangate Bahan Lem Tensan SMT Abang minangka siji-komponen epoxy adhesive, ngobati suhu dhuwur. Iki dirancang kanggo komponen SMD ing ikatan papan sirkuit cetak. 4109A cocog kanggo Dispensing mesin penempatan SMT kecepatan tinggi lan pencetakan stensil. Kakuatan adesif sing dhuwur sawise ngobati .REACH, ROHS, bersertifikat Keunggulan thixotropyKuwat perekat sing apik sawise ngobati Gampang dicampur lan digunakake