PUR Adhesive Panas

PUR Adhesive Panas

Perekat panas panas PUR yaiku adesif panas panas poliuretan reaktif sing udan. Adhesi lan kateguhan bisa disetel. Nduweni kekuatan ikatan sing apik banget, tahan suhu, tahan korosi kimia lan tahan penuaan. Iki digunakake kanthi akeh ing kemasan, pamrosesan kayu, mobil, tekstil, elektromekanik, aerospace lan bidang liyane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Perekat panas panas PUR yaiku adesif panas panas poliuretan reaktif sing udan. Adhesi lan kateguhan bisa disetel. Nduweni kekuatan ikatan sing apik banget, tahan suhu, tahan korosi kimia lan tahan penuaan. Iki digunakake kanthi akeh ing kemasan, pamrosesan kayu, mobil, tekstil, elektromekanik, aerospace lan bidang liyane. 


Katrangan produk:
Perekat panas panas PUR yaiku adesif panas panas poliuretan reaktif sing udan. Adhesi lan kateguhan bisa disetel. Nduweni kekuatan ikatan sing apik banget, tahan suhu, tahan korosi kimia lan tahan penuaan. Iki digunakake kanthi akeh ing kemasan, pamrosesan kayu, mobil, tekstil, elektromekanik, aerospace lan bidang liyane.
Karakteristik produk:
1. Kinerja operasi gratis sing larut, luwih apik.
2. tahan panas dhuwur, tahan adhem, tahan uap banyu, resistensi kimia lan resistensi pelarut.
3. Kekuwatan ikatan sing dhuwur.
4. Jembar aplikasi.
Aplikasi utama:
1. Ikatan komputer seluler lan panel menyang cangkang njaba.
2. Tutup ndhuwur kabinet sterilisasi.
3. Ngiket buku.
4. Lampu otomatis.
5. Tutup ndhuwur mesin cuci


Panas Tags: PUR Hot Melt Adhesive, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Pabrik Tiongkok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing stok, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar rega, Kutipan, Paling Anyar, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.