Lem Epoxy Abang

Lem Epoxy Abang

Fitur & Mupangate Tensan Red Epoxy Glue 4108A minangka siji-komponen epoxy adhesive, ngobati suhu dhuwur. Iki dirancang kanggo komponen SMD ing ikatan papan sirkuit cetak. 4109A cocog kanggo Dispensing mesin penempatan SMT kecepatan tinggi lan pencetakan stensil. Kakuatan adesif sing dhuwur sawise ngobati .REACH, ROHS, bersertifikat Keunggulan thixotropyKuwat perekat sing apik sawise ngobati Gampang dicampur lan digunakake

Model:TS4108A

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Fitur & Manfaat Red Epoxy Glue TS4108A

Lem SMD merah Tensan 4108A minangka perekat epoxy komponen siji, ngobati suhu dhuwur.

Dirancang kanggo komponen SMD ing ikatan papan sirkuit cetak. 4108A cocog kanggo mesin seko SMT kacepetan dhuwur lan pencetakan stensil.

Kuwat banget adhesif sawise ngobati.

â— † REACH, ROHS, certified

â— †Thixotropy apik banget

â— †Kekuwatan adesif sing apik sawise ngobati

â— †Gampang dicampur lan digunakake


Pandhuan lan Pancegahan Lem Epoxy Red TS4108A

Coldstorage 4108A nganti garing sadurunge digunakake, jarum suntik 30ml dadi 1 jam, 300ml 24 jam. Tangki panyimpenan suhu tutuk ing suhu 25 25-30â „ƒ bisa

mbantu nambah efek kacepetan dhuwur.


Pancegahan Lem Epoxy Red TS4108A:

1.Kanggo nyegah kontaminasi lem sing ora digunakake, lem apa wae ora bisa bali menyang rangkep asli.

2. Melengkung ing udhara bakal nyedhot kinerja lembab, sing bakal nyebabake sifat lem, mula kudu dicegah. Ing cetakan stensil,

ora menehi papan sirkuit cetak SMT ing udhara nganti suwe,

tambal nambani sanalika bisa, yen bisa, asor udhara kudu dikontrol.

Informasi Pengepakan

30ml / jarum suntik

200g / jarum suntik

Panyimpenan lan Validitas

2-8â "ƒ, panggonan sing adhem lan garing, bisa disimpen nganti 6 wulan; suhu ruangan (25â "ƒ), bisa digunakake paling suwene 1 wulan.


Properti khas Lem Epoxy Red TS4108A

Barang

Indeks

Gravitasi Khusus

(g / cm3)

1.28

Viskositas 5rpm 25â „ƒ

300.000cps

AdhesiveStrength

(2125c)

44N (4.5kgf)

AdhesiveStrength

(Mini-cetakan)

45N (4.6kgf)

AdhesiveStrength

(SOP-IC16P)

92N (9.4kgf)

Thixotropy Indeks

6.3

Properti Listrik

(Î © .cm)

2.6 * 10 ^ 16

Resistensi Resistensi

(Î © .cm)

1.0 * 10 ^ 14

Nilai Resistensi

(Î © .cm)

1.2 * 10 ^ 12

CuringKondisi

150â "ƒ / 60sec

130â "ƒ / 90sec

 

Nglamar Cara

Dispenser kacepetan dhuwur

Dielektrik

3,62 / MHz

Tangel Dielektrik

0,013 / 1MHz

PengawetanKondisi

Refrigeratedstorage ing 2-8â "ƒ

Paket Paket

30ml / jarum suntik

200g / jarum suntik

 

Informasi liyane

Informasi ndhuwur iku bener, nanging ora ngemot kabeh informasi lan mung bisa digunakake minangka pandhuan.

Produk iki ROHS, REACH, tundhuk. Ora ngemot komponen karsinogenik, mutagenik utawa teratogenik sing ora dingerteni.

 

Info luwih lengkap bukake ing web:

 www.sztensan.com

 



Panas Tags: Lem Epoxy Abang, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing Tiongkok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing stok, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar rega, Quotation, Paling Anyar, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.