Gam Abang

Lem abang Tensan minangka sawetara adesif sing dikembangake kanggo ikatan chip sementara, sadurunge proses pemateran gelombang. Kabeh iku kalebu komponen tunggal, panas, pengobatan, epoxy adhesives sing nduweni kualitas pengawetan sing apik banget. "lem lem" ora mung duwe obat-obatan sing ngobati kanthi cepet, kanthi durasi pemanasan 1~2 menit ing antarane 90~150 „, kaya sing dibutuhake kanggo dipasang SMD, nanging properti sing apik ngidini supaya bisa ditrapake dening loro dispensasi kacepetan dhuwur lan layar print padha. Tensan duwe sawetara sudhut lan macem-macem gelar kanggo nyukupi syarat pelanggan tartamtu.
View as  
 
  • Fitur & Mupangat Tensan SMT lem abang minangka siji-komponen epoxy adhesive, ngobati suhu dhuwur. Iki dirancang kanggo komponen SMD ing ikatan papan sirkuit cetak. 4109A cocog kanggo Dispensing mesin penempatan SMT kecepatan tinggi lan pencetakan stensil. Kakuatan adesif sing dhuwur sawise ngobati .REACH, ROHS, bersertifikat Keunggulan thixotropyKuwat perekat sing apik sawise ngobati Gampang dicampur lan digunakake

  • Fitur & Mupangat Tensan SMT lem abang minangka siji-komponen epoxy adhesive, ngobati suhu dhuwur. Iki dirancang kanggo komponen SMD ing ikatan papan sirkuit cetak. 4109A cocog kanggo Dispensing mesin penempatan SMT kecepatan tinggi lan pencetakan stensil. Kakuatan adesif sing dhuwur sawise ngobati .REACH, ROHS, bersertifikat Keunggulan thixotropyKuwat perekat sing apik sawise ngobati Gampang dicampur lan digunakake

  • Fitur & Mupangat Tensan SMT lem abang minangka siji-komponen epoxy adhesive, ngobati suhu dhuwur. Iki dirancang kanggo komponen SMD ing ikatan papan sirkuit cetak. 4109A cocog kanggo Dispensing mesin penempatan SMT kecepatan tinggi lan pencetakan stensil. Kakuatan adesif sing dhuwur sawise ngobati .REACH, ROHS, bersertifikat Keunggulan thixotropyKuwat perekat sing apik sawise ngobati Gampang dicampur lan digunakake

  • Fitur & Keuntungan Tensan Great Buy Red Glue minangka salah siji komponen epoxy adhesive, ngobati suhu dhuwur. Iki dirancang kanggo komponen SMD ing ikatan papan sirkuit cetak. 4109A cocog kanggo Dispensing mesin penempatan SMT kecepatan tinggi lan pencetakan stensil. Kakuatan adesif sing dhuwur sawise ngobati .REACH, ROHS, bersertifikat Keunggulan thixotropyKuwat perekat sing apik sawise ngobati Gampang dicampur lan digunakake

  • Fitur & Keuntungan Tensan Gampang Digunakake SMT Red Glue minangka salah siji komponen epoxy adhesive, ngobati suhu dhuwur. Iki dirancang kanggo komponen SMD ing ikatan papan sirkuit cetak. 4109A cocog kanggo Dispensing mesin penempatan SMT kecepatan tinggi lan pencetakan stensil. Kakuatan adesif sing dhuwur sawise ngobati .REACH, ROHS, bersertifikat Keunggulan thixotropyKuwat perekat sing apik sawise ngobati Gampang dicampur lan digunakake

  • Fitur & Mupangate Bahan Lem Tensan SMT Abang minangka siji-komponen epoxy adhesive, ngobati suhu dhuwur. Iki dirancang kanggo komponen SMD ing ikatan papan sirkuit cetak. 4109A cocog kanggo Dispensing mesin penempatan SMT kecepatan tinggi lan pencetakan stensil. Kakuatan adesif sing dhuwur sawise ngobati .REACH, ROHS, bersertifikat Keunggulan thixotropyKuwat perekat sing apik sawise ngobati Gampang dicampur lan digunakake

Sugeng rawuh kanggo tuku Gam Abang - Grosir pabrik Tensan - produsen lan pemasok ing China. Aku bakal nyedhiyani sampeyan dhaptar rega murah lan produk kutipan paling anyar ing wektu! {Tembung kunci} kabeh digawe ing China, rega murah lan ana diskon, kanthi stok, lan bisa disesuaikan.