ring segel

ring segel

Jeneng produk: cincin segel, cincin segel silikon, cincin segel mobil, cincin segel anti banyuCara cithakan: cetakan injeksi cair, cetakan kompresi padatBahan produk: gel silika padat \ gel silika cairWerna produk: miturut syarat pelangganKinerja produk: resistensi nyandhang, kekuatan tarik, resiste......

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Jeneng produk: cincin segel, cincin segel silikon, cincin segel mobil, cincin segel anti banyu
Cara cithakan: cetakan injeksi cair, cetakan kompresi padat
Bahan produk: gel silika padat \ gel silika cair
Werna produk: miturut syarat pelanggan
Kinerja produk: resistensi nyandhang, kekuatan tarik, resistensi oksidasi, panyegelan
Ukuran produk: bisa disesuaikan miturut kabutuhan pelanggan
Sertifikasi pabrik: ISO9001, ISO14001, IATF16949
Sertifikasi bahan silikon: FDA, LFGB, UL, ROHS, REACH


Kaluwihan saka sealing ring:
1. Dering sealing duwe efek panyegelan sing apik, lan efek panyegelan produk bakal luwih apik nalika tekanan mundhak.
2. Run-in langsung ing antarane ring sealing lan komponen sealing cilik, lan koefisien gesekan relatif stabil.
3. Dering segel nduweni ciri umur dawa, tahan nyandhang, ora gampang tuwa, lan tahan korosi.
4. Dering sealing duwe struktur sing gampang lan operasi sing trep, sing bisa nambah kinerja produk nganti tartamtu.


Cegahan:

1. Priksa manawa kinerja dering segel isih utuh.
2. Nalika nginstal cincin segel, priksa manawa lokasi instalasi wis resik.
3. Nangani bolongan sing katon nalika dipasang ring segel.
4. Pelumas ditrapake ing kumpulan segel.
5. Sawise dipasang, priksa manawa cincin segel wis rusak.

6. Kanggo produk bentuk khusus, alat khusus kudu digunakake nalika masang segel.

 


Panas Tags: ring segel, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing stok, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, Paling Anyar, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.