Silicone Elastomer TS9911
  • Air ProSilicone Elastomer TS9911

Silicone Elastomer TS9911

Fitur Silicone Elastomer TS9911â € ¢ Flowableâ € ¢ Suhu kamar lan obat panasâ € ¢ Barang dielektrik sing apikâ € ¢ Cepak, pangobatan serbaguna dikontrol dening suhuâ € ¢ transparansi sing dhuwur ngidini gampang nggenepi komponen

Model:TS9911

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Fitur & Mupangat saka Silicone Elastomer TS9911

Silikon twocomponent digunakake kanggo ikatan, nutup lan nutupi komponen komponenelektronik. Digunakake utamane kanggo potting lampu LED.

â— REACH, sertifikasi ROHS

â— Kandelan banget

â— Ora ana korosi, jampel dhuwur

Aplikasi saka Silicone Elastomer TS9911

â— encapsulation Lampu LED

â— Bekalan tenaga

â— Konektor

â— Sensor

â-- Kontrol industri

â— Transformers

Katrangan saka Silicone Elastomer TS9911

Tastan silikon elastomer kasusun saka rong komponen Cairan A lan B. Whenthe loro komponen diresiki kanthi rasio bobot 10: 1, mixliquid bakal solidify dadi elastomer fleksibel ing suhu kamar. Pelanggaran aplikasi lan ngobati ing suhu ruangan bebas saka jumlah materi.

Informasi Kemas babagan Silicone Elastomer TS9911

1. Rasio tingkatan 10: 1

A20KG / B 2KG

Panyimpenan lanValiditas Silicone Elastomer TS9911

Disimpen suhu ruangan ruangan, lan ora adhem, ventilasi, garing.

Shelflife:6 wulan


Properties Khas Silicone Elastomer TS9911

Sadurunge Curing

Item

Indeks

Katon

A: ireng

B: cahya kuning

Rasio campuran

10: 1

Viscocity (25â "ƒï¼ŒMPa)

A: 2500

B: 20 ​​± 5

Properti (g / cm3)

A: 1,23 + 0,02

B: 0,95 + 0,02

Tuang wektu gratis (min)

40-60

Sawise Curing

Item

Indeks

Kekerasan (Shore) â ‰ ¤

40

Kekuwatan Tensile (Mpa) â ‰ ¥

0.50

Elongation Breaking (%) â ‰ ¥

120

Kekuwatan volume (Î © .cm3) â ‰ ¥

1 × 1015

Break voltase(KV / mmï¼ ‰ â ‰ ¥

14

Dielectric konstitu¼ˆ1MHZï¼ ‰

3.5

Kisaran suhu (â ƒ)

-45~150

 

Kepiye Cara Kita Mbantu Sampeyan Dina iki

Rampungake babagan kinerja, desain, lan manufaktur sampeyan. Ayo kita nggunakake bahan adhedhasar, katrampilan, kawruh babagan aplikasi, lan prosesi kanggo ngrampungake.

 

Nggawe babagan produk, bukak:

www.sztensan.com

 

Panas Tags: Silicone Elastomer TS9911, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing saham, Murah, Diskon, rega murah, Harga, dhaptar rega, Sebut Harga, Paling Anyar, berkualitas tinggi

Tag Produk

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.