Senyawa Pot Silikon Konduktivitas Termal Dhuwur

Senyawa Pot Silikon Konduktivitas Termal Dhuwur

Fitur & Mupangate Potting Konduktif Termal TS8866 Potongan silikon rong komponen, 1 nganti 1, ngobati suhu kamar. REACH, ROHS, bersertifikat anti banyu Konduktivitas termal sing apik Gampang dicampur lan digunakake

Model:TS8866

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Senyawa Pot Silikon Konduktivitas Termal Dhuwur

Features & Benefits sakaThermal Conductive Potting CompoundTS8866

Loro komponen pot silikon, 1 nganti 1, ngobati suhu kamar.

â— † Tekan, ROHS, disertifikasi

â— † Apik anti banyu

â— † Konduktivitas termal sing apik

â— † Gampang dicampur lan digunakake


Properti KhassakaSenyawa Pot Konduktif TermalTS8866

Barang

Indeks

Werna

Bagean A: Putih / abu-abu enom

Bagean B: Putih

Viskositas

mPa · s (25â „ƒ)

Bagean A: 3500

Bagean B: 3500

Gravitasi Khusus (Cured)

1,60

Rasio Campuran

1: 1

Viskositas

mPa · s (25â „ƒ)

4500

Kapadhetan

g / cm3 (25â „ƒ)

1,60

Wektu kerja jam 25â „ƒ

(menit)

30-60

Panas Ngobati Wektu

Hr / â „ƒ

0,5 / 80

Atose

(Shore A)

45

Konduktivitas Termal

(W / mK)

0,7

Dielektrik

(1MHz 25â "ƒ)

2.5

Kekuwatan Dielektrik

kV / mm (25â „ƒ)

> 18

VolumeResistivitas

(DC500V) Î © · cm

1,5 × 10-15

UL 94 Klasifikasi Flame

94 V-1




LamaransakaSenyawa Pot Konduktif TermalTS8866

â— † Modul daya

â— † Adaptor

â— † Transformator

â— † Ballast

â— † Sensor

â— † Produk unit kontrol listrik


KatrangansakaSenyawa Pot Konduktif TermalTS8866

Tensansilicone 1 nganti 1 encapulants diwenehake dadi rong komponen komponen cair.

After mixing, two parts silicone will be cured as a flexible elastomer, which is well used for the protection sakaelectrical and PCB system assemble application.

The duration sakaapplication and the curing time at room temperature are independent sakathe number of materials.

Informasi Pengepakan

20KG / 25KG / BUCKET

24 BUCKET / PALLET


Panyimpenan lan ValiditassakaSenyawa Pot Konduktif TermalTS8866

Suhu kamar sing disimpen, lan ing panggonan sing adhem, berventilasi, garing.

Papan perlindungan:6 wulan

 


Kepiye Bisa Ngewangi Sampeyan Saiki

Nyritakake babagan kinerja, desain, lan produksi challanges sampeyan. Ayo kita gunakake bahan, keahlian, pengetahuan aplikasi, lan pengalaman pangolahan adhedhasar sing bisa digunakake kanggo sampeyan.

 

Formore babagan produk, bukak:

www.sztensan.com

 





Panas Tags: Silikon Potting Compound Thermal Conductivity Thermal, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Pabrik China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing stok, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar rega, Quotation, Paling Anyar, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.