Pangobatan Panas Adhesif Lem SMT / SMD

Pangobatan Panas Adhesif Lem SMT / SMD

Fitur & Mupangat Tensan SMT lem abang minangka siji-komponen epoxy adhesive, ngobati suhu dhuwur. Iki dirancang kanggo komponen SMD ing ikatan papan sirkuit cetak. 4109A cocog kanggo Dispensing mesin penempatan SMT kecepatan tinggi lan pencetakan stensil. Kakuatan adesif sing dhuwur sawise ngobati .REACH, ROHS, bersertifikat Keunggulan thixotropyKuwat perekat sing apik sawise ngobati Gampang dicampur lan digunakake

Model:TS4108A

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Lem SMT / SMD Abang Epoxy Adhesive Heat Curing

Features & Benefits sakaLem SMT / SMD Abang TS4108A

Lem SMD merah Tensan 4108A minangka perekat epoxy komponen siji, ngobati suhu dhuwur.

Dirancang kanggo komponen SMD ing ikatan papan sirkuit cetak. 4108A cocog kanggo mesin seko SMT kacepetan dhuwur lan pencetakan stensil.

Kuwat banget adhesif sawise ngobati.

â— † REACH, ROHS, certified

â— †Thixotropy apik banget

â— †Kekuwatan adesif sing apik sawise ngobati

â— †Gampang dicampur lan digunakake


Typical Properties saka Lem SMT / SMD AbangTS4108A

Barang

Indeks

Gravitasi Khusus

(g / cm3)

1.28

Viskositas jam 5 rpm 25â „ƒ

300.000cps

Kekuwatan Adesif

(2125c)

44N (4.5kgf)

Kekuwatan Adesif

(Mini-cetakan tr)

45N (4.6kgf)

Kekuwatan Adesif

(SOP-IC 16P)

92N (9.4kgf)

Thixotropy Indeks

6.3

Properti Listrik

(Î © .cm)

2.6 * 10 ^ 16

Isolasi Resistensi

(Î © .cm)

1.0 * 10 ^ 14

Nilai Awal Resistansi

(Î © .cm)

1.2 * 10 ^ 12

Kahanan Ngobati

150â "ƒ / 60sec

130â "ƒ / 90sec

 

Nglamar Cara

Dispenser -cepat

Constant dielektrik

3,62 / MHz

Tangent Kerugian Dielektrik

0,013 / 1MHz

Kahanan Pelestarian

Panyimpenan sing adhem ing 2-8â „ƒ

Gaya Paket

30ml / jarum suntik

200g / jarum suntik

 



Instructions and Pancegahan saka Lem SMT / SMD AbangTS4108A

Coldstorage 4108A nganti garing sadurunge digunakake, jarum suntik 30ml dadi 1 jam, 300ml 24 jam. Tangki panyimpenan suhu tutuk ing suhu 25 25-30â „ƒ bisa

mbantu nambah efek kacepetan dhuwur.


Pancegahan sakaLem SMT / SMD AbangTS4108A:

1.Kanggo nyegah kontaminasi lem sing ora digunakake, lem apa wae ora bisa bali menyang rangkep asli.

2. Melengkung ing udhara bakal nyedhot kinerja lembab, sing bakal nyebabake sifat lem, mula kudu dicegah. Ing cetakan stensil,

ora menehi papan sirkuit cetak SMT ing udhara nganti suwe,

tambal nambani sanalika bisa, yen bisa, asor udhara kudu dikendhaleni.

Informasi PengepakansakaLem SMT / SMD AbangTS4108A:

30ml / jarum suntik

200g / jarum suntik

Panyimpenan lan Validitas

2-8â "ƒ, panggonan sing adhem lan garing, bisa disimpen nganti 6 wulan; suhu ruangan (25â "ƒ), bisa digunakake paling suwene 1 wulan.



Informasi liyane

Informasi ndhuwur iku bener, nanging ora ngemot kabeh informasi lan mung bisa digunakake minangka pandhuan.

Produk iki tuku lem abang yaiku ROHS, REACH, manut.Apik tuku lem abangora ngemot komponen karsinogenik, mutagenik utawa teratogenik sing ora dingerteni.

 

Info luwih lengkap bukake ing web:

 www.sztensan.com

 



Panas Tags: SMT / SMD Red Glue Epoxy Adhesive Curing Heat, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing Tiongkok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing stok, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar rega, Quotation, Paling Anyar, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.