Perekat Termal kanggo Elektronika

Perekat Termal kanggo Elektronika

TENSAN Thermal Adhesive for Electronics adhesive thermally with heatsink and sealing kekuatan. Thermal Adhesive for Electronics umume digunakake kanggo industri elektronik kanggo obligasi rong barang utawa ngisi kesenjangan lan nganakake panase. Tekan, sertifikasi ROHSMSDS kanggo pangiriman udara / segara Non-korosif kanggo umume bahan logam konduktivitas termal sing apik ï ¬ Resistensi sing apik kanggo ngganti suhu panas lan adhem ¬ Kinerja sing apik kanggo insulasi

Model:TS5505

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

 

Features & Benefits saka Perekat Termal kanggo Elektronika

TENSAN Perekat Termal kanggo Elektronika is thermally adhesive with heatsink and sealing strength. Perekat Termal kanggo Elektronika umume digunakake kanggo industri elektronik kanggo obligasi loro barang utawa ngisi kesenjangan lan nindakake panas.

â— † Tekan, sertifikasi ROHS

â— † MSDS kanggo pangiriman udara / laut

â— † Ora korosif kanggo bahan logam sing paling akeh

â— † Konduktivitas termal sing apik banget

â— † Resistensi sing apik kanggo ngganti panas lan adhem

â— † Kinerja sing apik kanggo jampel


Aplikasi KhassakaPerekat Termal kanggo Elektronika

Bahan iki akeh ditrapake ing produk elektronik kayata elektronik konsumen, powerupply, piranti lampu lsp.

â— † Digunakake kanggo ngganti pelumas termal kanggo konduktor sink panas CPU

â— † Kanggo digunakake ing modul kontrol intelektual SCR lan radiatore

â— † Gunakake kanggo ngisi kesenjangan antara modul elektronik lan radiator lan nggawe prilaku panas


Informasi PengepakansakaPerekat Termal kanggo Elektronika

1. Tabung hardplastik 100 ml

100 tabung / karton

2. Tabung hardplastik 300 ml

24 tabung / karton

3. Tabung hardplastik 2600ml

4 tabung / karton

4. Customizedpacking bisa ditampa


Panyimpenan lan ValiditassakaPerekat Termal kanggo Elektronika

Supaya adoh saka bocah-bocah.

Disimpen ing panggonan sing adhem, berventilasi, garing.

Umur rak:6 wulan

 

Properti KhassakaPerekat Termal kanggo Elektronika

Barang

Indeks

Penampilan

Putih semi-aliran

Ngatasi wektu luang (min)

5 taun15

Wektu tamba lengkap 25â „ƒ (H)

24

Viskositas (KCPS)

60

Gravitasi Khusus (g / cm3)

2,0 ± 0,02

Konduktivitas Termal

(w / m.k)

1.0

Resistensi Termal

@ 50psi

0,08

Break Down Voltage

(K Vac / mm)

> 6

Constant dielektrik

@ 1Mhz

6.0

Atose (Shore) â ‰ ¥

65

Kekuwatan Tensil (Mpa) â ‰ ¥

2.0

Breaking Elongation (%) â ‰ ¥

180

Resistivitas Volume (Î © .cm3) â ‰ ¥

5.0 × 1014

 

Range suhu (â „ƒ)

-50~200

Resistensi semangat

V-0

 

Informasi liyane

Informasi ing ndhuwur bener, nanging ora ngemot kabeh informasi lan mung bisa digunakake minangka pandhuan.

Produk iki ROHS, REaching tundhuk. Ora ngemot komponen karsinogenik, mutagenik utawa teratogenik sing ora dingerteni.

 

Informasi luwih lengkap, bukak situs web: www.sztensan.com



Panas Tags: Perekat Termal kanggo Elektronik, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Pabrik Tiongkok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing stok, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar rega, Quotation, Paling Anyar, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.