Potting Konduktif termal
  • Air ProPotting Konduktif termal

Potting Konduktif termal

Fitur & Mupangate Potongan Konduktif Terma TS8811 'Potting silikon rong komponen, 1 nganti 1, ngobati ing suhu ruangan.â— † REACH, ROHS, disertifikasi-- --- Waterproofâ sing apik - Konduktivitas termal sing apik - gampang dicampur lan nggunakake

Model:TS8811

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Fitur & Mupangat Potongan Potongan Terma TS8811

Potting rong komponen komponen, 1 nganti 1, ngobati ing suhu kamar.

REACH, ROHS, sertifikasi

 Anti banyu sing apik

 Konduktivitas termal sing apik

 Gampang nyampur lan nggunakake


Aplikasi saka Potensi Ponduksi Terma TS8811

 Daya modul

 Bab

 Transformers

 Balung

 Sensor

 Produk unit kontrol listrik


Dhèskripsi Potting Konduktif Terapi TS8811

Tensansilicone 1 kanggo 1 encapulants diwenehake minangka rong kit komponen cairan.

Aftermixing, rong bagian silikon bakal diobati minangka elastomer fleksibel, sing digunakake kanggo pangayoman sistem listrik lan PCB ngumpul.

Suwene aplikasi lan wektu ngobati ing suhu ruangan bebas saka jumlah pirang-pirang.


Informasi Kemas babagan Terapi Konduktif Terapi TS8811

20KG / 25KG / BUCKET

24 BUCKET / PALLET


Panyimpanan lanVaksitas Potongan Potongan Terma TS8811

Disimpen suhu ruangan ruangan, lan ora adhem, ventilasi, garing.

Shelflife:6 wulan

 

Properties Khas Campuran Konduktif Terma TS8811

Item

Indeks

Werna

Bagean A: abu-abu putih / cahya

Bagian B: Putih

Keluwesan

mPa · s (25â ƒ)

Bagean A: 3800

Bagean B: 3600

Gravitasi Khusus (nambani)

1.58

Campuran Rasio

1: 1

Keluwesan

mPa · s (25â ƒ)

1800 ± 400

Kapadhetan

g / cm3 (25â "ƒ)

1,65 ± 0,05

Wektu kerja ing 25â "ƒ

(menit)

30-60

Wektu HeatCure

Hr / â „ƒ

0,5 / 80

Atose

(Shore A)

55 ± 5

ThermalKonduktivitas

(W / mK)

0.6

DielectricConstant

(1MHz 25â "ƒ)

3.0

Kekuwatan Dielektrik

kV / mm (25â „ƒ)

> 20.9

VolumeResistivitas

(DC500V) Î © · cm

1,5 × 10-14

Klasifikasi Api UL 94

94 V-0


Kepiye Cara Mbantu SampeyanToni

Babagan babagan kinerja, desain, lan pabrik challanges sampeyan. Ayo kita nggunakake bahan adhedhasar, katrampilan, kawruh babagan aplikasi, lan prosesi kanggo ngrampungake.

 

Nggawe babagan produk, bukak:

www.sztensan.com

 




Panas Tags: Potting Konduktif Thermal, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Selaras, ing stok, Murah, Diskon, rega murah, Harga, dhaptar rega, Sebut Harga, Paling Anyar, berkualitas tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.