Grease termal kanggo Teluk High
  • Air ProGrease termal kanggo Teluk High

Grease termal kanggo Teluk High

Grease Thermal kanggo High Bay TS1003 Fitur & Mupangat Grease termal kanggo Teluk Dhuwur minangka medium transfer panas saka komponen elektronik lan pemasangan lampu, nggunakake kanggo nyuda suhu operasi unsur pemanasan.REACH, sertifikasi ROHSKonduktivitas termalHasilitas tahan suhu

Model:TS1003

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Fitur & Mupangat Grease Thermal kanggo High Bay TS1003

Greaseïma termal medium heattransfer komponen elektronik lan pemasangan lampu, nggunakake kanggo nyuda suhu unsur pemanasan.

â— REACH, sertifikasi ROHS

â— Konduktivitas termal sing dhuwur

â— Ketahanan suhu sing apik


Aplikasi sakaGrease termal kanggo Teluk HighTS1003

â— Déwan lampu

â— Peralatan Telecom

â— Elektronik konsumen

â— Bekalan tenaga

â— Komponen tenaga kanggo transportasi


Katrangan sakaGrease termal kanggo Teluk HighTS1003

Thermalgrease minangka jinis senyawa paste organik. Produk iki nduweni konduktivitas alus lan sifat dielektrik, resistensi cuaca, resistensi polusi, properti anti-ultraviolet lan properti penebat kelembapan. Produk iki bisa digunakake kanggo lapisan termal saka peralatan listrik lan produk elektronik sing gampang digunakake.


Informasi Kemasan sakaGrease termal kanggo Teluk HighTS1003

1. Tabung Hardplastic 1KG

4kali / karton

2. Tiub hardplastic 2600ml

4 tabung / karton

Panyimpen lan Kesalahan ingGrease termal kanggo Teluk HighTS1003

Suhu ruangan storedin, lan ora kelangan, ventilasi, garing.

Shelflife:12 wulan

 

 

Properties Khas ingGrease termal kanggo Teluk HighTS1003

Item

Indeks

Katon

Putih

Spesifikatif (g / cm3)

2.0

Kelikatan (cP)

80000

Wektu ngobati lengkap 25â ƒ (H)

24

Thixotropy

1.6

Thermalresistance kanthi 40 psi (â "ƒ-cm2 / Wï¼ ‰

0.09

Temperaturerange (â ƒ)

-45 â „ƒ ~ 200 â„ ƒ

Komponen molah malih150â "ƒ / 4Hï¼ ‰

0,02%

Volumeresistivitas (Î © .cm3) â ‰ ¥

1,3 × 1013

Dielektrik dawa (KV / mm) â ‰ ¥

1.89

Konduktivitas termal (/W/m.K)

2.0

Dielectricconstant @ 1 kHz

14.0



Kepiye Cara Kita Mbantu Sampeyan Dina iki

Rampungake babagan kinerja, desain, lan manufaktur sampeyan. Ayo kita nggunakake bahan adhedhasar, katrampilan, kawruh babagan aplikasi, lan prosesi kanggo ngrampungake.

 

Nggawe babagan produk, bukak:

www.sztensan.com

 


Panas Tags: Grease termal kanggo Teluk Tinggi, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Selaras, ing saham, Murah, Diskon, rega murah, Harga, dhaptar rega, Sebut Harga, Paling Anyar, berkualitas tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.