Grease termal kanggo bohlam LED
  • Air ProGrease termal kanggo bohlam LED

Grease termal kanggo bohlam LED

Grease termal kanggo LED Bulb TS1006 Fitur & Mupangat Werna termal kanggo bohlam LED minangka medium transfer panas saka komponen elektronik lan majelis lampu, nggunakake kanggo nyuda suhu operasi unsur pemanasan.REACH, sertifikasi ROHSKonduktivitas termalTimbunan suhu sing apik

Model:TS1006

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Fitur & Mupang Grease termal kanggo bohlam LED TS1006

Greaseïma termal medium heattransfer komponen elektronik lan pemasangan lampu, nggunakake kanggo nyuda suhu unsur pemanasan.

â— REACH, sertifikasi ROHS

â— Konduktivitas termal sing dhuwur

â— Ketahanan suhu sing apik

 

Aplikasi Grease termal kanggo LED Bulb TS1006

â— Déwan lampu

â— Peralatan Telecom

â— Elektronik konsumen

â— Bekalan tenaga

â— Komponen tenaga kanggo transportasi


Katrangan sakaGrease termal kanggo bohlam LEDTS1006

Thermalgrease minangka jinis senyawa paste organik. Produk iki nduweni konduktivitas alus lan sifat dielektrik, resistensi cuaca, resistensi polusi,

properti anti-ultraviolet lan propulasi penebat kelembapan sing apik banget. Produk iki bisa digunakake kanggo lapisan termal saka peralatan listrik lan produk elektronik sing gampang digunakake.


Informasi Kemasan sakaGrease termal kanggo bohlam LEDTS1006

1. Tabung Hardplastic 1KG

4kali / karton

2. Tiub hardplastic 2600ml

4 tabung / karton


Panyimpen lan Kesalahan ingGrease termal kanggo bohlam LEDTS1006

Suhu ruangan storedin, lan ora kelangan, ventilasi, garing.

Shelflife:12 wulan

 

 

Properties Khas ingGrease termal kanggo bohlam LEDTS1006

Item

Indeks

Katon

Putih

Spesifikatif (g / cm3)

2.0

Kelikatan (cP)

80000

Wektu ngobati lengkap 25â ƒ (H)

24

Thixotropy

1.6

Thermalresistance kanthi 40 psi (â "ƒ-cm2 / Wï¼ ‰

0.09

Temperaturerange (â ƒ)

-45 â „ƒ ~ 200 â„ ƒ

Komponen molah malih150â "ƒ / 4Hï¼ ‰

0,02%

Volumeresistivitas (Î © .cm3) â ‰ ¥

1,3 × 1013

Dielektrik dawa (KV / mm) â ‰ ¥

1.89

Konduktivitas termal (/W/m.K)

2,5

Dielectricconstant @ 1 kHz

14.0

 

Kepiye Cara Kita Mbantu Sampeyan Dina iki

Rampungake babagan kinerja, desain, lan manufaktur sampeyan. Ayo kita nggunakake bahan adhedhasar, katrampilan, kawruh babagan aplikasi, lan prosesi kanggo ngrampungake.

 

Nggawe babagan produk, bukak:

www.sztensan.com

 


Panas Tags: Grease termal kanggo bohlam LED, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Selaras, ing saham, Murah, Diskon, rega murah, Harga, dhaptar rega, Sebut Harga, Paling Anyar, berkualitas tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.