Putih Grease Putih
  • Air ProPutih Grease Putih

Putih Grease Putih

Pelumas termal putih minangka medium transfer panas komponen elektronik lan pemasangan lampu, nggunakake kanggo nyuda suhu operasi unsur pemanasan.REACH, ROHS dikonfirmasi Konduktivitas termal dhuwurTahanan suhu sing apik

Model:TS1001

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Fitur & Mupangate Thermal Grease Putih TS1001

Greaseïma termal medium heattransfer komponen elektronik lan pemasangan lampu, nggunakake kanggo nyuda suhu unsur pemanasan.

â— REACH, sertifikasi ROHS

â— Konduktivitas termal sing dhuwur

â— Ketahanan suhu sing apik

 

Aplikasi saka Thermal Grease Putih TS1001

â— Déwan lampu

â— Peralatan Telecom

â— Elektronik konsumen

â— Bekalan tenaga

â— Komponen tenaga kanggo transportasi


Katrangan Thermal Grease Putih TS1001

Thermalgrease minangka jinis senyawa paste organik. Produk iki nduweni konduktivitas alus lan sifat dielektrik, resistensi cuaca, resistensi polusi, properti anti-ultraviolet lan properti penebat kelembapan. Produk iki bisa digunakake kanggo lapisan termal saka peralatan listrik lan produk elektronik sing gampang digunakake.


Informasi ngemassaka Thermal Grease Putih TS1001

1. Tabung Hardplastic 1KG

4kali / karton

2. Tiub hardplastic 2600ml

4 tabung / karton

Panyimpen lan Kesalahan

Suhu ruangan storedin, lan ora kelangan, ventilasi, garing.

Shelflife:12 wulan


 

 

Properties Khassaka Thermal Grease Putih TS1001

Item

Indeks

Katon

Putih

Spesifikatif (g / cm3)

2.0

Kelikatan (cP)

80000

Wektu ngobati lengkap 25â ƒ (H)

24

Thixotropy

1.6

Thermalresistance kanthi 40 psi (â "ƒ-cm2 / Wï¼ ‰

0.09

Temperaturerange (â ƒ)

-45 â „ƒ ~ 200 â„ ƒ

Komponen molah malih150â "ƒ / 4Hï¼ ‰

0,02%

Volumeresistivitas (Î © .cm3) â ‰ ¥

1,3 × 1013

Dielektrik dawa (KV / mm) â ‰ ¥

1.89

Konduktivitas termal (/W/m.K)

1.0

Dielectricconstant @ 1 kHz

14.0


 

Kepiye Cara Kita Mbantu Sampeyan Dina iki

Rampungake babagan kinerja, desain, lan manufaktur sampeyan. Ayo kita nggunakake bahan adhedhasar, katrampilan, kawruh babagan aplikasi, lan prosesi kanggo ngrampungake.

 

Nggawe babagan produk, bukak:

www.sztensan.com

 


Panas Tags: Putih Therase Putih, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Selaras, ing saham, Murah, Diskon, rega murah, Harga, dhaptar rega, Sebut Harga, Paling Anyar, berkualitas tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.