Grease Thermal TS1105
  • Air ProGrease Thermal TS1105

Grease Thermal TS1105

Grease Thermal TS1105 Fitur & Mupangat Therapy grease,as medium transfer panas saka komponen elektronik lan pemasangan lampu, nggunakake kanggo nyuda suhu operasi unsur pemanasan.REACH, ROHS disertakanHasilitas termalTimbungan suhu panas

Model:TS1105

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Fitur & Keuntungan saka Thermal Grease TS1105

Greaseïma termal medium heattransfer komponen elektronik lan pemasangan lampu, nggunakake kanggo nyuda suhu unsur pemanasan.

â— REACH, sertifikasi ROHS

â— Konduktivitas termal sing dhuwur

â— Ketahanan suhu sing apik

 

Aplikasi saka Thermal Grease TS1105

â— Déwan lampu

â— Peralatan Telecom

â— Elektronik konsumen

â— Bekalan tenaga

â— Komponen tenaga kanggo transportasi

Katrangan Thermal Grease TS1105

Thermalgrease minangka jinis senyawa paste organik. Produk iki nduweni konduktivitas alus lan sifat dielektrik, resistensi cuaca, resistensi polusi, properti anti-ultraviolet lan properti penebat kelembapan. Produk iki bisa digunakake kanggo lapisan termal saka peralatan listrik lan produk elektronik sing gampang digunakake.

Informasi Kemasan babagan termal Grease TS1105

1. Tabung Hardplastic 1KG

4kali / karton

2. Tiub hardplastic 2600ml

4 tabung / karton

Panyimpenan lanValiditas Thermal Grease TS1105

Suhu ruangan storedin, lan ora kelangan, ventilasi, garing.

Shelflife:12 wulan

 

 

Properties Khas Khase Grap termal TS1105

Item

Indeks

Katon

Putih

Spesifikatif (g / cm3)

2.0

Kelikatan (cP)

80000

Wektu ngobati lengkap 25â ƒ (H)

24

Thixotropy

1.6

Thermalresistance kanthi 40 psi (â "ƒ-cm2 / Wï¼ ‰

0.09

Temperaturerange (â ƒ)

-45 â „ƒ ~ 200 â„ ƒ

Komponen molah malih150â "ƒ / 4Hï¼ ‰

0,02%

Volumeresistivitas (Î © .cm3) â ‰ ¥

1,3 × 1013

Dielektrik dawa (KV / mm) â ‰ ¥

1.89

Konduktivitas termal (/W/m.K)

5.15

Dielectricconstant @ 1 kHz

14.0

 

Kepiye Cara Kita Mbantu Sampeyan Dina iki

Rampungake babagan kinerja, desain, lan manufaktur sampeyan. Ayo kita nggunakake bahan adhedhasar, katrampilan, kawruh babagan aplikasi, lan prosesi kanggo ngrampungake.

 

Nggawe babagan produk, bukak:

www.sztensan.com

 


Panas Tags: Grease Thermal TS1105, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Selaras, ing saham, Murah, Diskon, rega murah, Harga, dhaptar rega, Sebut Harga, Paling Anyar, berkualitas tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.