Thermal Interface Pad kanggo Pendinginan CPU / GPU

Thermal Interface Pad kanggo Pendinginan CPU / GPU

Aplikasi khas pencahayaan LED Pad Termal, peralatan lampu. Peralatan rumah tangga, monitor LCD. Antarane semikonduktor lan sink panas. Produk komunikasi, telpon pinter, PC tablet. Komputer Desktop, notebook lan komputer portebel liyane. Catu daya listrik listrik tinggi

Model:TS300

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Thermal Interface Pad kanggo Pendinginan CPU / GPU

Our company (Tensan) produces high-adhesion thermal conductive silicone pad, which was mainly used in low fastening pressure applications. Low modulus polymers attached to fiberglass substrates, Between the machine's contact surfaces it can be used as a fill interface. High adhesion and low atose, enhanced voltage breakdown, good electrical insulation, to meet the ROHS and UL environmental requirements. It is with high thermal conductivity, and made of fiberglass cloth thermal silicone pad, mainly used for heating devices and heat sink or heat conduction for product shells without fastening device.


Deskripsi Produk sakaThermal Pad

1. Produk duwe konduktivitas termal sing dhuwur, kanthi tekanan relatif bisa tahan resistensi termal sing kurang. Aplikasi piranti listrik lan aluminium pendingin utawa cangkang mesin, sampeyan bisa kanthi efektif nyopot udhara, kanggo nggayuh efek ngisi sing apik.

2. Produk kanthi tekanan insulasi sing apik lan stabilitas suhu, aman lan andal.

3. Produk kasebut nduweni kelembutan lan ketahanan sing apik.



Aplikasi khas kanggo Thermal Pad

â— † Lampu LED, peralatan lampu

â— † Peralatan rumah tangga, monitor LCD

â— † Antarane semikonduktor lan sink panas

â— † Produk komunikasi, telpon pinter, PC tablet

◆ Desktop computers, oratebooks and other portable computers

â— † Tenaga listrik Peralatan listrik listrik


Lembar Data sakaThermal Pad

Wêdakakêna termal keramik; Elastomer silikon 

Fitur

Nilai khas

Standar tes

warna

klawu

visual

Kandel (mm)

0,5-0,75

1.0-5.0

ASTMD374

Serat kaca dikuatake

iya

ora

Metode Tensan

kapadhetan

2.9

ASTMD792

atose

75

50

ASTM D2240

MUNGKIN

-50-240

Metode Tensan

Kinerja LISTRIK

Tegangan risak (KV)

6

ASTMD149

Resistivitas volume

1,5 * 10 ^ 13

ASTMD257

Rating geni

V0

UL94

Konduktif termal (w / m.k)

3.0

ASTM D5470



Fiturs and Advantages of Thermal Pad

Konduktivitas termal sing dhuwur, resistensi termal sing kurang;

Kinerja insulasi sing apik banget;

Lemah permukaan sing apik;

Ketahanan sing apik, durasi jangka panjang sing bisa dipercaya

 


Lingkungan Produksi sakaThermal Pad

Our company is committed to becoming a leading thermal management and electromagnetic shielding material solution company that can challenge the international giants through independent research and development materials and its application techoralogy. The control of harmful substances is in line with the EU ROHS / ROHS control standards.


Spesifikasi Pengepakan sakaThermal Pad

Ukuran: dawa 400mm * 200mm (0,5â ‰ ¤Tâ ‰ ¤5.0mm), miturut kabutuhan pelanggan


Kesehatan lan Keamanan

Umur rak: 18 wulan;

Kondisi panyimpenan: Papan sing adhem lan garing (5â „ƒ


Liyane

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, bukak situs web.www.sztensan.com/[email protected]  

Tel.:+86-755-23778007



Panas Tags: Thermal Interface Pad kanggo Pendinginan CPU / GPU, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Pabrik China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing stok, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar rega, Quotation, Paling Anyar, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.