Senyawa Tempel Termal kanggo Pendinginan CPU Lan Heatsink

Senyawa Tempel Termal kanggo Pendinginan CPU Lan Heatsink

Fitur & Mupangat Pasta Silikon Konduktif Termal Termos minangka medium transfer panas komponen elektronik lan majelis lampu, digunakake kanggo nyuda suhu operasi elemen pemanas. Tekan, sertifikasi ROHS Konduktivitas termal sing dhuwur resistensi suhu sing apik

Model:TS1105

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Senyawa Tempel Termal kanggo Pendinginan CPU Lan Heatsink

Fitur & Mupangate sakaLemak TermalTS1105   

Gajih termal minangka medium kanggo komponen panas elektronik lan majelis lampu, digunakake kanggo nyuda suhu operasi unsur pemanas.

â— † Tekan, sertifikasi ROHS

â— † Konduktivitas termal sing dhuwur

â— † Ketahanan suhu sing apik

 

Lembar Data sakaLemak TermalTS1105

Barang

Indeks

Penampilan

Putih

Gravitasi spesifik (g / cm3)

2.0

Viskositas (cP)

80000

Wektu tamba lengkap 25â „ƒ (H)

24

Thixotropy

1.6

Resistensi termal ing 40 psi (â „ƒ-cm2 / Wï¼ ‰

0,09

Range suhu (â „ƒ)

-45 â „ƒ ~ 200 â„ ƒ

Komponen volatil¼ˆ150â „ƒ / 4Hï¼ ‰

0,02%

Resistivitas volume (Î © .cm3) â ‰ ¥

1,3 × 1013

Kekuwatan dielektrik (KV / mm) â ‰ ¥

1,89

Konduktivitas termal (/W/m.K)

5.15

Konstanta dielektrik @ 1 kHz

14.0



Aplikasi sakaLemak TermalTS1105

â— † Majelis lampu

â— † Piranti telekomunikasi

â— † Elektronik konsumen

â— † Pasokan listrik

â— † Komponen listrik kanggo transportasi


Katrangan sakaLemak TermalTS1105

Thermalgrease minangka sejenis senyawa pasta pastaorganosililik abu-abu. Produk iki nduweni konduktivitas apik lan sifat dielektrik, resistensi cuaca, resistensi polusi, properti anti-ultraviolet lan sifat insulasi tahan lembab sing apik. Produk iki ditrapake kanggo lapisan termal alat listrik lan produk elektronik sing gampang digunakake.


Packing Information of Lemak TermalTS1105

1. Tabung hardplastik 1KG

4kelas / karton

2. Tabung hardplastik 2600ml

4 tabung / karton


Panyimpenan lan Validitas sakaLemak TermalTS1105

Suhu kamar sing disimpen, lan ing panggonan sing adhem, berventilasi, garing.

Papan perlindungan:12 wulan

 

 

 

Kepiye Bisa Mbantu Sampeyan Dina Iki

Nyritakake babagan kinerja, desain, lan tantangan produksi sampeyan. Ayo kita gunakake bahan, keahlian, pengetahuan aplikasi, lan pengalaman pangolahan adhedhasar sing bisa digunakake kanggo sampeyan.

 

Formore babagan produk, bukak:

www.sztensan.com

 


Panas Tags: Senyawa Tempel Termal kanggo Pendinginan CPU Lan Heatsink, China, Produsen, Suplier, Pabrik, Digawe ing Tiongkok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing stok, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar rega, Quotation, Paling Anyar, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.