Thermal Paste CPU Paling Apik

Thermal Paste CPU Paling Apik

Fitur & Keuntungan Pasta Termal CPU TS1006 Thermal Pasta Termal Paling apik minangka medium transfer panas komponen elektronik lan majelis lampu, digunakake kanggo nyuda suhu operasi elemen pemanas. Tekan, bersertifikasi ROHS Konduktivitas termal sing dhuwur resistensi suhu sing apik

Model:TS1006

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Features & Benefits of Thermal Paste CPU Paling Apik TS1006

Gajih termal minangka medium kanggo komponen panas elektronik lan majelis lampu, digunakake kanggo nyuda suhu operasi unsur pemanas.

â— † Tekan, sertifikasi ROHS

â— † Konduktivitas termal sing dhuwur

â— † Ketahanan suhu sing apik

 

Aplikasi sakaThermal Paste CPU Paling Apik TS1006

â— † Majelis lampu

â— † Piranti telekomunikasi

â— † Elektronik konsumen

â— † Pasokan listrik

â— † Komponen listrik kanggo transportasi


Description of Thermal Paste CPU Paling Apik TS1006

Thermalgrease minangka sejenis senyawa pasta pastaorganosililik abu-abu. Produk iki nduweni sifat konduktivitas lan dielektrik sing apik, tahan cuaca, tahan polusi,

properti anti-ultraviolet lan properti insulasi tahan lembab sing apik. Produk iki ditrapake kanggo lapisan termal alat listrik lan produk elektronik sing gampang digunakake.


Packing Information of Thermal Paste CPU Paling Apik TS1006

1. Tabung hardplastik 1KG

4kelas / karton

2. Tabung hardplastik 2600ml

4 tabung / karton


Panyimpenan lan Validitas sakaThermal Paste CPU Paling ApikTS1006

Suhu kamar sing disimpen, lan ing panggonan sing adhem, berventilasi, garing.

Papan perlindungan:12 wulan

 

 

Properti Khas sakaThermal Paste CPU Paling Apik TS1006

Barang

Indeks

Penampilan

Putih

Kekhususan (g / cm3)

2.0

Viskositas (cP)

80000

Wektu tamba lengkap 25â „ƒ (H)

24

Thixotropy

1.6

Thermalresistensi 40 psi (â „ƒ-cm2 / Wï¼ ‰

0,09

Temperaturerange (â „ƒ)

-45 â „ƒ ~ 200 â„ ƒ

Komponen volatil¼ˆ150â „ƒ / 4Hï¼ ‰

0,02%

Volumeresistivity (Î © .cm3) â ‰ ¥

1,3 × 1013

Daya Dielektrik (KV / mm) â ‰ ¥

1,89

Konduktivitas termal (/W/m.K)

2.5

Dielektrik @ 1 kHz

14.0

 

Kepiye Bisa Mbantu Sampeyan Dina Iki

Nyritakake babagan kinerja, desain, lan tantangan produksi sampeyan. Ayo kita gunakake bahan, keahlian, pengetahuan aplikasi, lan pengalaman pangolahan adhedhasar sing bisa digunakake kanggo sampeyan.

 

Formore babagan produk, bukak:

www.sztensan.com

 


Panas Tags: Thermal Paste CPU Paling Apik, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing Tiongkok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing stok, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar rega, Quotation, Paling Anyar, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.