Témpal termal kanggo LED
  • Air ProTémpal termal kanggo LED

Témpal termal kanggo LED

Témpal termal kanggo TS1008 Fitur & Mupangat Thermal Paste kanggo LED minangka medium transfer panas saka komponen elektronik lan pemasangan lampu, nggunakake kanggo nyuda suhu operasi unsur pemanasan.REACH, sertifikasi ROHSProduksi termalTembungan suhu tahan

Model:TS1006

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Fitur & Mupangat saka Thermal Paste kanggo LED TS1008   

Greaseïma termal medium heattransfer komponen elektronik lan pemasangan lampu, nggunakake kanggo nyuda suhu unsur pemanasan.

â— REACH, sertifikasi ROHS

â— Konduktivitas termal sing dhuwur

â— Ketahanan suhu sing apik

 

Aplikasi saka Thermal Paste kanggo LED TS1008

â— Déwan lampu

â— Peralatan Telecom

â— Elektronik konsumen

â— Bekalan tenaga

â— Komponen tenaga kanggo transportasi


Katrangan Thermal Paste kanggo LED TS1008

Thermalgrease minangka jinis senyawa paste organik. Produk iki nduweni konduktivitas alus lan sifat dielektrik, resistensi cuaca, resistensi polusi,

properti anti-ultraviolet lan propulasi penebat kelembapan sing apik banget. Produk iki bisa digunakake kanggo lapisan termal saka peralatan listrik lan produk elektronik sing gampang digunakake.

Informasi Kemasan babagan termal grey TS1008

1. Tabung Hardplastic 1KG

4kali / karton

2. Tiub hardplastic 2600ml

4 tabung / karton


Panyimpenan lan Kesahihan Témpalan termal kanggo TS1008 LED

Suhu ruangan storedin, lan ora kelangan, ventilasi, garing.

Shelflife:12 wulan

 

 


Properties khas saka tempel termal kanggo TS1008 LED

Item

Indeks

Katon

Putih

Spesifikatif (g / cm3)

2.0

Kelikatan (cP)

80000

Wektu ngobati lengkap 25â ƒ (H)

24

Thixotropy

1.6

Thermalresistance kanthi 40 psi (â "ƒ-cm2 / Wï¼ ‰

0.09

Temperaturerange (â ƒ)

-45 â „ƒ ~ 200 â„ ƒ

Komponen molah malih150â "ƒ / 4Hï¼ ‰

0,02%

Volumeresistivitas (Î © .cm3) â ‰ ¥

1,3 × 1013

Dielektrik dawa (KV / mm) â ‰ ¥

1.89

Konduktivitas termal (/W/m.K)

3.0

Dielectricconstant @ 1 kHz

14.0

 

Kepiye Cara Kita Mbantu Sampeyan Dina iki

Rampungake babagan kinerja, desain, lan manufaktur sampeyan. Ayo kita nggunakake bahan adhedhasar, katrampilan, kawruh babagan aplikasi, lan prosesi kanggo ngrampungake.

 

Nggawe babagan produk, bukak:

www.sztensan.com

 


Panas Tags: Témpél termal kanggo LED, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Selaras, ing saham, Murah, Diskon, rega murah, Harga, dhaptar rega, Sebut Harga, Paling Anyar, berkualitas tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.