Potongan termal kanggo Modul Daya
  • Air ProPotongan termal kanggo Modul Daya

Potongan termal kanggo Modul Daya

Fitur & Mupangate Potong termal kanggo Modul Daya "TS8822" potting silikon rong komponen, 1 nganti 1, ngobati suhu suhu kamar. REACH, ROHS, sertifikatTaman banyu anti banyu sing apik Kanggo gampang nyampur lan nggunakake

Model:TS8822

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Fitur & Mupangate Potong termal kanggo Modul Daya TS8822

Potting rong komponen komponen, 1 nganti 1, ngobati ing suhu kamar.

â— REACH, ROHS, sertifikasi

â— Ora anti banyu

â— Konduktivitas termal sing apik

â— Gampang dicampur lan gunakake


Aplikasisaka Modulasi Potong kanggo Modhatan Daya TS8822

â— Modul daya

â— Adaptasi

â— Transformers

â— Ballast

â— Sensor

â— Produk unit kontrol listrik


Katrangansaka Modulasi Potong kanggo Modhatan Daya TS8822

Tensansilicone 1 kanggo 1 encapulants diwenehake minangka rong kit komponen cairan.

Aftermixing, rong bagian silikon bakal diobati minangka elastomer fleksibel, sing digunakake kanggo pangayoman sistem listrik lan PCB ngumpul.

Suwene aplikasi lan wektu ngobati ing suhu ruangan bebas saka jumlah pirang-pirang.


Informasi ngemassaka Modulasi Potong kanggo Modhatan Daya TS8822

20KG / 25KG / BUCKET

24 BUCKET / PALLET

Panyimpen lan Kesalahan

Disimpen suhu ruangan ruangan, lan ora adhem, ventilasi, garing.

Shelflife:6 wulan


Properties Khassaka Modulasi Potong kanggo Modhatan Daya TS8822

Item

Indeks

Werna

Bagean A: abu-abu putih / cahya

Bagian B: Putih

Keluwesan

mPa · s (25â ƒ)

Bagean A: 3500

Bagean B: 3500

Gravitasi Khusus (nambani)

1.60

Campuran Rasio

1: 1

Keluwesan

mPa · s (25â ƒ)

4500

Kapadhetan

g / cm3 (25â "ƒ)

1.60

Wektu kerja ing 25â "ƒ

(menit)

30-60

Wektu HeatCure

Hr / â „ƒ

0,5 / 80

Atose

(Shore A)

45

ThermalKonduktivitas

(W / mK)

0.7

DielectricConstant

(1MHz 25â "ƒ)

2.5

Kekuwatan Dielektrik

kV / mm (25â „ƒ)

> 18

VolumeResistivitas

(DC500V) Î © · cm

1,5 × 10-15

Klasifikasi Api UL 94

94 V-1


Kepiye Cara Mbantu SampeyanToni

Babagan babagan kinerja, desain, lan pabrik challanges sampeyan. Ayo kita nggunakake bahan adhedhasar, katrampilan, kawruh babagan aplikasi, lan prosesi kanggo ngrampungake.

 

Nggawe babagan produk, bukak:

www.sztensan.com

 





Panas Tags: Potongan termal kanggo Modul Daya, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Selaras, ing saham, Murah, Diskon, rega murah, Harga, dhaptar rega, Sebutharga, Paling anyar, berkualitas tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.