Potongan termal

Potongan termal

Fitur & Mupangat Potong Thermal TS8833Telompok silikon potting, 1 nganti 1, ngobati suhu suhu kamar. ï ¬ REACH, ROHS, UL VO sertifikasi sing apik anti banyu, konduktivitas termal sing apik Gampang dicampur lan nggunakake

Model:TS8833

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Fitur & Mupangat Potong Thermal TS8833

Potting rong komponen komponen, 1 nganti 1, ngobati ing suhu kamar.

â— REACH, ROHS, UL VO sertifikasi

â— Ora anti banyu

â— Konduktivitas termal sing apik

â— Gampang dicampur lan gunakake


Aplikasisaka Thermal Potting TS8833

â— Modul daya

â— Adaptasi

â— Transformers

â— Ballast

â— Sensor

â— Produk unit kontrol listrik


Katrangansaka Thermal Potting TS8833

Tensansilicone 1 kanggo 1 encapulants diwenehake minangka rong kit komponen cairan.

Aftermixing, rong bagian silikon bakal diobati minangka elastomer fleksibel, sing digunakake kanggo pangayoman sistem listrik lan PCB ngumpul.

Durasi ngapplication lan wektu ngobati ing suhu ruangan ora mandhiri saka bahan kayu.


Informasi ngemassaka Thermal Potting TS8833

20KG / 25KG / BUCKET

24 BUCKET / PALLET


Panyimpen lan Kesalahansaka Thermal Potting TS8833

Disimpen suhu ruangan ruangan, lan ora adhem, ventilasi, garing.

Shelflife:6 wulan

 

Properties Khassaka Thermal Potting TS8833

Item

Indeks

Werna

Bagean A: abu-abu putih / cahya

Bagian B: Putih

Keluwesan

mPa · s (25â ƒ)

Bagean A: 3500

Bagean B: 3200

Gravitasi Khusus (nambani)

1.70

Campuran Rasio

1: 1

Keluwesan

mPa · s (25â ƒ)

3400

Kapadhetan

g / cm3 (25â "ƒ)

1,70 ± 0,05

Wektu kerja ing 25â "ƒ

(menit)

60

Wektu HeatCure

Hr / â „ƒ

0,5 / 80

Atose

(Shore A)

50

ThermalKonduktivitas

(W / mK)

0.8

DielectricConstant

(1MHz 25â "ƒ)

3.0

Kekuwatan Dielektrik

kV / mm (25â „ƒ)

24

VolumeResistivitas

(DC500V) Î © · cm

1,5 × 10-15

Klasifikasi Api UL 94

94 V-0


Kepiye Cara Mbantu SampeyanToni

Babagan babagan kinerja, desain, lan pabrik challanges sampeyan. Ayo kita nggunakake bahan adhedhasar, katrampilan, kawruh babagan aplikasi, lan prosesi kanggo ngrampungake.


 


Nggawe babagan produk, bukak:

www.sztensan.com

 


Panas Tags: Potongan termal, China, Produsen, Pembekal, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Selaras, ing saham, Murah, Diskon, rega murah, Harga, dhaptar rega, Sebut Harga, Paling Anyar, berkualitas tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.