Silicone konduktivitas Thermallly
  • Air ProSilicone konduktivitas Thermallly

Silicone konduktivitas Thermallly

TENSAN silikon konduktivitas termal kanthi TS5505 adesif termal kanthi kekuatan heatsink lan sealing. Silikon konduktif termal digunakake utamane kanggo industri elektronik kanggo njiret rong barang utawa ngisi celah lan tumindak panas.REACH, sertifikasi ROHS kanggo kiriman udara / segara Ora corrosive menyang paling bahan logamEmektif konduktivitas termal resistance ¬ resistansi sing apik kanggo ngganti panas lan kadhemen tempï ¬ Kinerja apik kanggo jampel

Model:TS5505

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

 

Fitur & Mupangatake Silicone konduktif Sil5one TS5505

TENSANTS5505 yaiku termal adhem kanthi kekuatan heatsink lan sealing. Silikon konduktivik termal digunakake kanggo industri elektronik kanggo njiret rong barang utawa ngisi celah lan tumindak tesis.

â— REACH, sertifikasi ROHS

â— MSDS kanggo kiriman udara / segara

â— Ora corrosive kanggo materi logam

â— konduktivitas termal sing apik banget

â— resistansi sing apik kanggo ngganti hawa panas lan kadhemen

â— Performance apik kanggo jampel


Aplikasi Khassaka silikon konduktif silikon TS5505

Inmaterial iki wis digunakake digunakake ing produk elektronik kayata elektronika konsumen, powersupply, piranti lampu etc.

â € Used Digunakake kanggo ngganti pelumas termal kanggo CPU lan ngontrol konduktor sink panas

â— use Kanggo nggunakake modul kontrol intelektual SCR lan radiator

â— † Gunakake kanggo ngisi celah ing antarane radiator radiator elektronik lan nggawe tumindak panas


Informasi ngemassaka silikon konduktif silikon TS5505

1. Tabung Hardplastic 100 ml

100 tabung / karton

2. Tiub hardplastic 300 ml

24 tabung / karton

3. tabung Hardplastic 2600ml

4 tabung / karton

4. Customizedpacking bisa ditampa


Panyimpen lan Kesalahansaka silikon konduktif silikon TS5505

Tetep adoh saka bocah.

Disimpen ina cool, ventilated, Panggonan sing garing.

Urip beting:6 wulan

 

Properties Khassaka silikon konduktif silikon TS5505

Item

Indeks

Katon

Semi-aliran putih

Tuang wektu gratis (min)

5~15

Wektu ngobati lengkap 25â ƒ (H)

24

Kelikatan (KCPS)

60

Gravitasi Khusus (g / cm3)

2.0 ± 0,02

Konduktivitas termal

(w / m.k)

1.0

Rintangan termal

@ 50psi

0.08

Tegangan voltase

(K Vac / mm)

> 6

Constantetik Dielektrik

@ 1Mhz

6.0

Kekerasan (Shore) â ‰ ¥

65

Kekuwatan Tensile (Mpa) â ‰ ¥

2.0

Elongation Breaking (%) â ‰ ¥

180

Kekuwatan Jilid (Î © .cm3) â ‰ ¥

5.0 × 1014

 

Kisaran suhu (â ƒ)

-50~200

Rintangan geni

V-0

 

Waca liyane

Informasi ing ndhuwur sing bener, nanging ora ngemot kabeh informasi lan mung bisa digunakake kanggo pandhuan.

Produksi iki minangka ROHS, netepi. Ora ngemot komponen karsinogenik, mutagen utawa teratogenik.

 

Salajengipun bukaken situs web kita: www.sztensan.com



Panas Tags: Silicone konduktif Terapi, China, Produsen, Pembekal, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Selaras, ing saham, Murah, Diskon, rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Sebut Harga, Paling Anyar, berkualitas tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.