Lem RTV Konduktif Termal

Lem RTV Konduktif Termal

Lem RTV Konduktif Termal TENSAN Perekat RTV Konduktif Termal kanthi heatsink lan kekuatan panyegelan. Lem RTV Konduktif Termal biasane digunakake kanggo industri elektronik kanggo ngiket rong barang utawa ngisi kesenjangan lan nindakake panase. Tekan, sertifikasi ROHS kanggo pengiriman udara / laut Non- karat kanggo bahan logam sing paling apik Konduktivitas termal sing apik ï ¬ Resistensi sing apik kanggo owah-owahan suhu panas lan adhem ¬ Kinerja sing apik kanggo insulasi

Model:TS5505

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

 

Fitur & Mupangate sakaLem RTV Konduktif Termal

Lem RTV TENSANThermaterial Conductive adhesive thermally with heatsink and sealing kekuatan. Lem RTV Konduktif Termal utamane digunakake kanggo industri elektronik kanggo ngiket rong barang utawa ngisi kesenjangan lan nindakake panas.

â— † Tekan, sertifikasi ROHS

â— † MSDS kanggo pangiriman udara / laut

â— † Ora korosif kanggo bahan logam sing paling akeh

â— † Konduktivitas termal sing apik banget

â— † Resistensi sing apik kanggo ngganti panas lan adhem

â— † Kinerja sing apik kanggo jampel


Aplikasi KhasLem RTV Konduktif Termal

Bahan iki akeh ditrapake ing produk elektronik kayata elektronik konsumen, powerupply, piranti lampu lsp.

â— † Digunakake kanggo ngganti pelumas termal kanggo konduktor sink panas CPU

â— † Kanggo digunakake ing modul kontrol intelektual SCR lan radiatore

â— † Gunakake kanggo ngisi kesenjangan antara modul elektronik lan radiator lan nggawe prilaku panas


Informasi PengepakanLem RTV Konduktif Termal

1. Tabung hardplastik 100 ml

100 tabung / karton

2. Tabung hardplastik 300 ml

24 tabung / karton

3. Tabung hardplastik 2600ml

4 tabung / karton

4. Customizedpacking bisa ditampa


Panyimpenan lan ValiditasLem RTV Konduktif Termal

Supaya adoh saka bocah-bocah.

Disimpen ing panggonan sing adhem, berventilasi, garing.

Umur rak:6 wulan

 

Properti KhasLem RTV Konduktif Termal

Barang

Indeks

Penampilan

Putih semi-aliran

Ngatasi wektu luang (min)

5 taun15

Wektu tamba lengkap 25â „ƒ (H)

24

Viskositas (KCPS)

60

Gravitasi Khusus (g / cm3)

2,0 ± 0,02

Konduktivitas Termal

(w / m.k)

1.0

Resistensi Termal

@ 50psi

0,08

Break Down Voltage

(K Vac / mm)

> 6

Constant dielektrik

@ 1Mhz

6.0

Atose (Shore) â ‰ ¥

65

Kekuwatan Tensil (Mpa) â ‰ ¥

2.0

Breaking Elongation (%) â ‰ ¥

180

Resistivitas Volume (Î © .cm3) â ‰ ¥

5.0 × 1014

 

Range suhu (â „ƒ)

-50~200

Resistensi semangat

V-0

 

Informasi liyane

Informasi ing ndhuwur bener, nanging ora ngemot kabeh informasi lan mung bisa digunakake minangka pandhuan.

Produk iki ROHS, REaching tundhuk. Ora ngemot komponen karsinogenik, mutagenik utawa teratogenik sing ora dingerteni.

 

Informasi luwih lengkap, bukak situs web: www.sztensan.com



Panas Tags: Lem RTV Konduktif Termal, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Pabrik Tiongkok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing stok, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar rega, Quotation, Paling Anyar, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.