Senyawa Pot Silikon Konduktif Sacara AB Bagian

Senyawa Pot Silikon Konduktif Sacara AB Bagian

Fitur & Mupangate Potting Konduktif Termal TS8866 Potongan silikon rong komponen, 1 nganti 1, ngobati suhu kamar. REACH, ROHS, bersertifikat anti banyu Konduktivitas termal sing apik Gampang dicampur lan digunakake

Model:TS8866

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Senyawa Pot Silikon Konduktif Sacara AB Bagian


Katrangan

Tensan silikon 1 nganti 1 encapulants diwenehake dadi rong komponen komponen cair.

Sawise dicampur, silikon loro bakal ditambani minangka elastomer fleksibel, sing digunakake kanthi apik kanggo nglindhungi aplikasi assemble sistem PCB lan listrik.

Durasi aplikasi lan wektu ngobati suhu kamar ora beda karo jumlah bahan.


Fitur & Wuku

Loro komponen pot silikon, 1 nganti 1, ngobati suhu kamar.

â— † Tekan, ROHS, disertifikasi

â— † Apik anti banyu

â— † Konduktivitas termal sing apik

â— † Gampang dicampur lan digunakake




Lembar Data

Barang

Indeks

Werna

Bagean A: Putih / abu-abu enom

Bagean B: Putih

Viskositas

mPa · s (25â „ƒ)

Bagean A: 3500

Bagean B: 3500

Gravitasi Khusus (Cured)

1,60

Rasio Campuran

1: 1

Viskositas

mPa · s (25â „ƒ)

4500

Kapadhetan

g / cm3 (25â „ƒ)

1,60

Wektu kerja jam 25â „ƒ

(menit)

30-60

Panas Ngobati Wektu

Hr / â „ƒ

0,5 / 80

Atose

(Shore A)

45

Konduktivitas Termal

(W / mK)

0,7

Dielektrik

(1MHz 25â "ƒ)

2.5

Kekuwatan Dielektrik

kV / mm (25â „ƒ)

> 18

VolumeResistivitas

(DC500V) Î © · cm

1,5 × 10-15

UL 94 Klasifikasi Flame

94 V-1




Aplikasi

â— † Modul daya

â— † Adaptor

â— † Transformator

â— † Ballast

â— † Sensor

â— † Produk unit kontrol listrik



Informasi Pengepakan

20KG / 25KG / BUCKET

24 BUCKET / PALLET


Panyimpenan lan Validitas

Suhu kamar sing disimpen, lan ing panggonan sing adhem, berventilasi, garing.

Papan perlindungan:6 wulan

 


Kepiye Bisa Ngewangi Sampeyan Saiki

Nyritakake babagan kinerja, desain, lan produksi challanges sampeyan. Ayo kita gunakake bahan, keahlian, pengetahuan aplikasi, lan pengalaman pangolahan adhedhasar sing bisa digunakake kanggo sampeyan.

 

Formore babagan produk, bukak:

www.sztensan.com

 





Panas Tags: Senyawa Pot Silikon Konduktif Termally, China, Produsen, Suplier, Pabrik, Pabrik China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing stok, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar rega, Quotation, Paling Anyar, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.