Potting Konduktif Termal

Potting Konduktif Termal

Fitur & Mupangate Potting Konduktif Termal TS8811â € potting silikon rong komponen, 1 nganti 1, nambani suhu ruangan.â— † Tekan, ROHS, disertifikasiâ † Kalis banyu tahan banyuâ - † Konduktivitas termal sing apikâ † Gampang dicampur lan digunakake

Model:TS8811

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Fitur & Mupangate Pot Pot Konduktif Termal TS8811

Loro komponen pot silikon, 1 nganti 1, ngobati suhu kamar.

â— †Tekan, ROHS, disertifikasi

â— † Anti banyu apik

â— † Konduktivitas termal sing apik

â— † Gampang dicampur lan digunakake


Aplikasi Potting Konduktif Termal TS8811

â— † Modul daya

â— † Adaptor

â— † Transformer

â— † Ballast

â— † Sensor

â— † Produk unit kontrol listrik


Deskripsi Thermaly Conductive Potting TS8811

Tensansilicone 1 nganti 1 encapulants diwenehake dadi rong komponen komponen cair.

Aftermixing, rong bagean silikon bakal bisa diobati minangka elastomer fleksibel, sing migunani kanggo nglindhungi aplikasi assemble sistem PCB lan listrik.

Durasi aplikasi lan wektu ngobati suhu kamar ora beda karo jumlah bahan.


Informasi Paket Kemasan Konduktif Termal TS8811

20KG / 25KG / BUCKET

24 BUCKET / PALLET


Panyimpenan lan Validitas Pot Pot konduktif Termal TS8811

Suhu kamar sing disimpen, lan ing panggonan sing adhem, berventilasi, garing.

Papan perlindungan:6 wulan

 

Properti Khas Potting Konduktif Termal TS8811

Barang

Indeks

Werna

Bagean A: Putih / abu-abu enom

Bagean B: Putih

Viskositas

mPa · s (25â „ƒ)

Bagean A: 3800

Bagean B: 3600

Gravitasi Khusus (Cured)

1,58

Rasio Campuran

1: 1

Viskositas

mPa · s (25â „ƒ)

1800 ± 400

Kapadhetan

g / cm3 (25â „ƒ)

1,65 ± 0,05

Wektu kerja jam 25â „ƒ

(menit)

30-60

Panas Wektu

Hr / â „ƒ

0,5 / 80

Atose

(Shore A)

55 ± 5

Konduktivitas Termal

(W / mK)

0,6

Dielektrik

(1MHz 25â "ƒ)

3.0

Kekuwatan Dielektrik

kV / mm (25â „ƒ)

> 20.9

VolumeResistivitas

(DC500V) Î © · cm

1,5 × 10-14

UL 94 Klasifikasi Flame

94 V-0


Kepiye Bisa Ngewangi Sampeyan Saiki

Nyritakake babagan kinerja, desain, lan produksi challanges sampeyan. Ayo kita gunakake bahan, keahlian, pengetahuan aplikasi, lan pengalaman pangolahan adhedhasar sing bisa digunakake kanggo sampeyan.

 

Formore babagan produk, bukak:

www.sztensan.com

 




Panas Tags: Thermaly Conductive Potting, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing Tiongkok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing stok, Murah, Diskon, Rega murah, rega, Dhaptar rega, Quotation, Paling Anyar, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.