Potting Listrik Waterproof

Potting Listrik Waterproof

Fitur & Mupangate Potting Listrik Waterproof TS8833 Potongan silikon rong komponen, 1 nganti 1, ngobati suhu kamar. ï ¬ Tekan, ROHS, UL VO sing disertifikasi ¬ Apik anti banyu ï ¬ Konduktivitas termal sing apikï ¬ Gampang dicampur lan digunakake

Model:TS8833

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Features & Benefits saka Potting Listrik Waterproof TS8833

Loro komponen pot silikon, 1 nganti 1, ngobati suhu kamar.

â— † Tekan, ROHS, sertifikasi UL VO

â— † Apik anti banyu

â— † Konduktivitas termal sing apik

â— † Gampang dicampur lan digunakake


Lamaransaka Potting Listrik Waterproof TS8833

â— † Modul daya

â— † Adaptor

â— † Transformator

â— † Ballast

â— † Sensor

â— † Produk unit kontrol listrik


Katrangansaka Potting Listrik Waterproof TS8833

Tensansilicone 1 nganti 1 encapulants diwenehake dadi rong komponen komponen cair.

Aftermixing, rong bagean silikon bakal bisa diobati minangka elastomer fleksibel, sing migunani kanggo nglindhungi aplikasi assemble sistem PCB lan listrik.

Durasi aplikasi lan wektu pangobatan ing suhu kamar ora beda karo jumlah bahan.


Informasi Pengepakansaka Potting Listrik Waterproof TS8833

20KG / 25KG / BUCKET

24 BUCKET / PALLET


Panyimpenan lan Validitassaka Potting Listrik Waterproof TS8833

Suhu kamar sing disimpen, lan ing panggonan sing adhem, berventilasi, garing.

Papan perlindungan:6 wulan

 

Properti Khassaka Potting Listrik Waterproof TS8833

Barang

Indeks

Werna

Bagean A: Putih / abu-abu enom

Bagean B: Putih

Viskositas

mPa · s (25â „ƒ)

Bagean A: 3500

Bagean B: 3200

Gravitasi Khusus (Cured)

1,70

Rasio Campuran

1: 1

Viskositas

mPa · s (25â „ƒ)

3400

Kapadhetan

g / cm3 (25â „ƒ)

1,70±0.05

Wektu kerja jam 25â „ƒ

(menit)

60

Panas Wektu

Hr / â „ƒ

0,5 / 80

Atose

(Shore A)

50

Konduktivitas Termal

(W / mK)

0,8

Dielektrik

(1MHz 25â "ƒ)

3.0

Kekuwatan Dielektrik

kV / mm (25â „ƒ)

24

VolumeResistivitas

(DC500V) Î © · cm

1,5 × 10-15

UL 94 Klasifikasi Flame

94 V-0


Kepiye Bisa Ngewangi Sampeyan Saiki

Nyritakake babagan kinerja, desain, lan produksi challanges sampeyan. Ayo kita gunakake bahan, keahlian, pengetahuan aplikasi, lan pengalaman pangolahan adhedhasar sing bisa digunakake kanggo sampeyan.


 


Formore babagan produk, bukak:

www.sztensan.com

 


Panas Tags: Potting Listrik Waterproof, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing Tiongkok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing stok, Murah, Diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar rega, Quotation, Paling Anyar, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.